Isnin, 18 Oktober 2010

Tahniah Along :)



sabtu lepas saya attend weeding kak Long (akak Boy)
after kerja, saya gerak dari office
saya p dengan Ayie, Yat & Noli
Lin tak dapat join sebab ade hal :)


Kuar2 office, cari pump station dulu
haku takut sesat pastu tak cukup minyak!
pastu reramai kena tolak kereta
hahaha ;p
after isi minyak, solat zuhur di Petronas area Puchong


:: If i not mistaken, 2-2 mempelai ini adalah tentera ::


kan haku dah cakap, mesti sesat punya!
haha ;p
tapi tak la sesat mana pon
saya exit awal sangat
so, ikot jalan dalam la jawabnya


at last Boy call, dia cakap masuk balik Highway & exit di Putrajaya
heh kalau ada GPS kan bagus
ayahhhhhhh nak GPS & Handset
aicehhhh dan2 aje ;p


:: Berarak bawah pedang ok before bersanding ::


Aisyah, aku teringat dekat kau bila Boy cakap Kak Long berarak bawah pedang :)



kami sampai lewat
around 3:15pm
Boy datang pick up dekat main gate UPM
saya follow jela
gila la, nasib dia pick up
kalau tak, memang tak sampai la jawabnye T__T
sebab memang ke dalam sikit dewan ni
patut la bila saya google,
google pon tak dapat baca



:: ok, ni pakai capture pakai handset saya. So kualiti tu agak kurang sket. Tu pasal SAYA CROP separuh badan saya! Hahaha. Yat, sorry, gambar kau aku TER-crop semuaaaaaaa. Hahaha. Ala, alang2 brader tu capture, nampak baju ko aje. Muka tak nampak pon. T__T ::


:: Boy yang baju purple tu ::




Ehem2, part ni yang best nak cerita ;p
masa dah sampai dekat dewan,
ade abg guard yang jaga parking tau
dia tutup wooo jalan nak masuk parking dengan kon kaler oren tu
kalau tetamu, dia tak bagi masuk parking khas
parking khas ni tempat pengatin & sedara mara parking



pastu Boy nak masuk la kan
sebab dia kan adik pengantin
pastu dia tunjuk2 kereta saya dekat abg guard tu
ohh faham la saya, saya dapat parking special okkkk :)
*senyum sampai lenguh pipi ;p
buleh bayang tak, saya parking memang betul2 depan dewan
kotak parking yang ke 2 :)
jalan beberapa langkah je, dah masuk dewan :)



thanks boy sebab bagi perkhidmatan special utk kami :)
*terharu


:: With Qaseh Sayang. Acah aje. Nama dia Qaseh ape ntah. Kazen Boy kot (Boy, betulkan if N salah) Comel kan. Macam Aunty N. Errr apakah? Hahaha ;p ::



:: Saya dapat 2 goodies bag. Kata Boy, Bagi dekat bakal tunang 1. Thanks boy :) ::



:: Last but not least, C.O.N.G.R.A.T.E.S kak Long & Abg aizat. Moga kekal hingga ke akhir hayat ::




Nota kaki :

1) Kata2 Ummi, Along & Angah buat saya sebak & terharu T__T. Terlalu peribadi untuk diceritakan disini. Mungkin Saya & Family Boy lebih merasai & memahaminya :)


2) Angah, takziah atas kematian bakal ibu mertua pada hari ke 2 pertunangan angah. Be strong ok. Semoga tabah menghadapinya


3) Boy, if dah dapat softcopy pic2 kami dari official photograper, email N eh. Banyak wooo diorang tembak pic kami. Kami salam parents boy & pengantin kena tembak, jalan nak amek makanan kena tembak, atas pelamin pon kena tembak gak! ahhh banyak lagi la kena tembak! fushhh Tibe2 feeling ade pertalian dengan keluarga pengantin. Hahaha ;p



4 ulasan:

Hafiz berkata...

1) thanks n sbb dtg n meriahkan majlis walaupun lmbt n makan nasi goreng je.. hehehe

2) ktorg dh anggap n macam family !!! hehehe

3) nnt n tunang boy blanja cupcakes k?? theme dia zoo ok x??? hehehe

4) on that day agak kalut,, so sorry kepada n & kwn2 ye.. terharu korg smua datang !!!

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

1) oraittt, tak ada hal la :). Alaa kami datang lambat kan. makanan pon dah abes la. tapi masih bersyukur sebab masih ada makanan. terharuuuu


2) ye ke? terharu lagi :p


3) cupcakes dah ade orang sponser la. belanja yang lain la ;p


4) tak ada hal la. Adat la tu bz masa kenduri :)

Hafiz berkata...

nk sponsor apa??? heehehe

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

sponser pergi honeymoon
ok? :P