Khamis, 21 Oktober 2010

strewberi manes -VS- strewberi masam

tadi dekat office saya gerammmm grrrrrrrr
sebab akaun client tak balance
bila tak balance,
susahla nak Audit
satu kerja haku nak bagi balancekan dulu before audit
akhirnya kerja saya menjadi lambat
saya target petang tadi nak prepare audit report
tapi petang tadi baru dapat balancekan figure
hahaha ;p




pastu saya tulis status dekat YM saya begini :


" Hanya kerana figure tak balance, haku rasa nak telannnn Yat (sebab dia duduk depan aku :P ) "



saya tak jangka yang Yat akan baca status saya dekat YM dia
sebab dia pun tengah busy meng-audit
sebok benor saya tengok dia tadi



tapiiiiiiii tibe2 Noli & Yat sengih2
haku pon macam pelik la kan
pastu Noli cakap :



" N, kau baca status YM Yat "





haku pon ape lagi la kan,
terus bacaaaaa
tau dia tulis apa??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

" Hanya kerana mengantuk, aku teringin nak makan strewberi yang masammmm "


kurang hajorrrr kau Yat
perliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nama blog aku la tu
sengal ah kau ni ;p



ok, biar gambar pula berbicara ek
gambar selepas akaun dapat balance ;p



:: Strewberi masam -VS- Strewberi manes ;p ::



:: Dah kuar sket2 perangai sengal time ni ;p ::


:: Dah tak ada kerja, amek tepon, pastu buat aksi sengal ;p. eh time ni after 5.30pm ok. tu yang berani main2 telefon. takut gak if client call tapi recept tak dapat sambung. Engaged. Haha ::



:: Masa ni tengah tunggu ayie solat. saya ingat nak panaskan enjin kereta dulu. Ayie turun kang, terus jalan. Tapi ber-fotogedikssss luar ofis pula ;p ::




ok sekarang saya dah tak geram2
sebab figure dah balance
pastu esok buleh prepare audit report
yeayyyyyy :)



yat, Thanks gembirakan hatiku
kalau kau terus diam tadi,
memang haku telannnnn ko ;p
hahaha ;p


Thanks juga dekat Noli
sebab cek working saya
kot2 la tak balance sebab saya salah key in ke hapa kan
tapi tetap tak balance
hahahah
tak ape, usaha kau menyemak working aku, aku suka :)




ok dah, saya nak iron baju kurung sebanyak yang mampu
sebab kalau saya balik Gombak minggu ni,
tak sempat nak iron
tapi saya masih lagi undecided nak balik Gombak ke tak :)



2 ulasan:

alia berkata...

jom jumpa n klo x balik or balik gombak...huhu..

alia esok ade kt gombak...n ahad kt shah alam...

hope we could meet up in realiti...lots to sharing caring..

StrewberiManis =) berkata...

alia :

ok, nanti n text alia eh

ari sabtu n ade di Gombak

ari ahad balik shah alam balik

harini (sabtu) n kje la

after kerja terus balik gombak