Rabu, 13 Oktober 2010

Short Update : Keadaan Diri Sekarang

semalam saya demam lalat
(nama jenis demam haku reka. Harap maklum ;p )
hahahha macamana tu demam lalat?
ia macam dalam badan panas tapi luar sejuk ye ;p
mengigil2 haku dibuatnya tau
muka saya semalam gila punye merah!
mata pon merah sebab dalam mata panas
dah macam HULK versi merah ;p
ohh ok, sila jangan bayangkan
saya tahu itu sangattt hodoh :P




sampai satu tahap, saya buat kerja,
blurrrrr aje screen laptop ni
saya decide nak halfday aje
memang tak larattt
otak pon tak leh fikir :(




SEKALINYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
*baca dengan mood sedih ok ;p
client call nak Audit report dia hari ini juga (read : semalam)
what ever it is, before 5pm mesti email dekat dia!
what????
haku ni baru plan nak halfday
tiba2 dapat 'tekanan' begitu, saya cancel aje la :(
sedih. memang sedih :(




atas tanggungjawab yang telah diamanahkan,
saya korbankan masa lunch hour saya demi menyiapkan report
gila punye stress ok!
bayangkan otak tak leh fikir, badan lemah
tapi saya gigih buat juga





alhamdulillah by 4pm, saya dah email kepadanya
balik kerja semalam, saya mandi, solat magrib, ngaji sket
pastu saya makan ubat, tampal koyok, letak tuala basah di dahi
then terus tdooooooooooo
ye, saya memang tak larat sangattt2 :(




saya terjaga bila Encik Fauzy call
ntah pukul berapa saya tak perasan
saya cerita dekat dia sampai nangis2
sampai decide dah kawin nanti tak nak kerja :p
gila lemah saya rasa masa tu!
abes gayut saya sambung tdo balik
pening sangat :(




saya bangun pukul 5am, solat Isyak
gile tak?
hahahha
sila jangan contohi saya ;p
kalau meninggal masa tdo, tak tahulah apa "status" saya
sebab dalam Islam dah cakap,
b4 tdo pastikan kita dah solat & minta maaf sesama manusia dan juga padaNya




Alhamdulillah bangun pagi ni saya agak fresh
masa tdo, saya kebahkan badan
bagi cepat berpeluh
cepat sikit sihat :)



semalam saya cakap dengan ayie
kalau saya MC esok (read : harini),
bawak la kereta saya p kerja
kunci dalam handbeg saya
tapi kita merancang, DIA yang menentukan
Alhamdulillah saya dah sihat
Syukur padaMu Ya Allah :)



btw, Thanks to Lin
sebab tolong saya prepare correspondence
sayang ah kau
pagi esok aku buatkan breakfast utk kau eh :)



Nota Kaki :

Makin hari makin mengerti kehidupan apabila sudah bekerja. Terutamanya kehidupan sebagai Auditor! Fushhhhhh *sambil kesat peluh di dahi ;p



4 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

jgn stress2 k..jg kesihatan...tu y pntg...t8 cre...

StrewberiManis =) berkata...

pricess N :

kalau TER-stress macamna?
"TER" kan tak sengaja
hehe ;p

btw, thanks dear :D

Mr_Qay30 berkata...

huhuu Kesian ~~~

StrewberiManis =) berkata...

Mr Qay :

ye, sila simpati
paksa ni
hahaha ;p