Ahad, 24 Oktober 2010

NAHAS kau Hannah!

uishhhh ada orang YM saya
mintak update
yolah2, saya update ni ;p



haaa cuak tak title kali ni?
hoho ;p



last week saya tergerak hati nak buka email informal saya
sepanjang practical ni, saya jarang buka email ni
sebab saya deal dengan client pon pakai email formal



bila dah bukak email informal ni,
tiba2 saya terkejut sebab
ia adalah email U.G.U.T.A.N



email ini dari siapa?
siapa yang berani ugut saya yang penakut ini?
*saja kecikkan font tu. bagi orang tak tahu saya ni tak la penakut sangat ;p
hahaha ;p
ok, mari kita lihat
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

saya copy-paste balik email beliau

*********************************************************************


To:strewberi_gurl@yahoo.com

hannah..!!

opss..sorry..patutnye aku bg salam..akum..knal aku x..?peja lor..aku tgk blog ko..dh nak tung awak ye..tp xinfom pon..klau tunang ni xajak..nahas awk hannah..watever it is..aku sgt merindui ko sgt2..aku rse aku ade jempot ko time open hse umah aku..tp xde pon btg hidung ko..sedih rsenye..:(
ko xde kat fb..so xleh nak bmesre ngn ko..klau aku nye emel ni pon ko xrply gak ...lg nahas ko hana..
hahahaha..i miss u damn much la..
ko xbes study agi ke..?
ade kat gombak ke skrg or still kat shah alam..
really miss u..
dah byk kali aku ckp rindu..koo rse aku da angau sgt ke..?hahaha..
reply emel k..
i be waiting...

lots of miss,
PEJA


**********************************************************************************

ok, siapa dapat kira berapa banyak perkataan NAHAS?
hahaha
saya baca email tu pon sambil tahan gelak walapon hati sangat cuakkkk
sebab saya yakin Peja email dah lama



matik la haku kalau jumpa dia dekat Gombak kang
matikk kena siku dengan dia
hahaha ;p



oh ye, peja ni kawan saya masa sek men
after results SPM keluar, masing2 bawak haluan sendiri
sangat jarang berjumpa walaupon kami duduk di Gombak



Peja, sorry aku tak datang open house kau
aku kerja that day
nanti kita hang out together ye
eh pesal aku reply email dia kat sini?
hahaha ;p


ok saya nak makan rojak buah sat
pastu nak reply email dia
harus reply sebelum keadaan aku bertambah N.A.H.A.S
hahaha ;p




:: Peja yang belah kanan nunnnn. Berbaju kurung kuning. Ni aje pic Peja yang saya ada. Lama ok saya tak jumpe dia. tak silap saya ni pic masa form 5 (2005). saya yakin sekarang peja sangat lawaaaaaaaaaaa. Sebab haritu saya terjumpa facebook dia (saya sign in guna akaun Incek Fauzy. Saya kan tak ada fb. hahaha ;p ), profile pic dia sangatttttt lawa. Peja, aku rindu kauuuu T__T ::



Tiada ulasan: