Ahad, 10 Oktober 2010

Kerana Penat, Saya Tertido dalam Wayang :P

Sengal tak title entry kali ni?
ye ye, anda tak silap baca :P
gini la jadinya kalau jadi trainee yang berjaya lagi gemilang
ok, jangan lempang saya
hahaha ;p


:: Kachak gile zac efron! ::


malam Jumaat saya tengok wayang dengan housemate
Kak Tasha (officemate) pon nak join
ok, tak apelah, kami tak booked tiket wayang lagi kan
decide punya decide,
cerita tu start pukul 11 malam
kena collect tiket b4 pukul 10.15malam



masa magrib tu, saya dah ngantuk sangat
letih pun ye
macam dah tak larat nak buka mata T___T
sebabnya 3hari berturut2 saya masuk tdo lewat
saya siapkan Audit report
dekat office pon gigih nak siapkan
dalam hati, asek pk " matikk la kalau tak sempat siapkan "



dah 3ari tdo tak cukup, mestilah I gile punya ngantuk!
janji dah janji dengan dorang nak tengok wayang
nak kansel, rasa serbe salah pula
ok, layan je ahh ;p

:: Budak moyok sebab eskem yang dia nak dah abes :P ::

dah collect tiket, ade lagi 45min b4 movie start
uh, ape nak buat ni??
tinggggg dapat idea :P



jalan2 sambil mencekik eskem baskin robbins :P
uh lama tak makan eskem ni dengan Encik Fauzy
rindu gile moment2 bersama tersayang T___T



:: Nasib baik Chocolate mint ada. Tak abes lagi. Kalau habis, mesti haku jadi moyok macam budak gambar atas ni :P ::



:: Happy kembali bila eskem perisa lain, "ngam" dengan tekak dia :p ::



ohh ye, saya tak la terus tdo dari awal movie sampai abes
gile hape camtu
baik I tdo aje dekat rumah
lagi selesa ;p



saya cuma terlena 2 3 minit aje
gituuuuuuuuuu ye ;)
bangun2, terus segar
terus semangat nak tengok cite tu


eh zac efron tu gile punya kachak okkkk
slalu tengok dia dalam cite high school musical aje
ni dalam movie yang matang
perghhhhh bisa menjulingkan mataku ;p


abes cite pukul 1pagi
terus balik rumah
tapi dekat simpang belakang ni ada road block pula
nasib lepas :)
muka2 kami semua muka baik kot?
hahahha ;p


esok pagi Madi pulangkan kereta saya
terus balik Gombak
tapi singgah RnR Sg Buloh kejap
beli shake Baskin Robbins (BR)
2 hari telan BR
rasa puassssssssssss gila! :)



After magrib, saya & huda ke JJ wangsa maju
beli barang saya & baju ayah
Ayah Outstation ke Sabah pula
flight pukul 6.30petang td
bangun2 pagi tadi, mak dah sokkk sekkk sokkk sekk
Uishhhh aku ni, tengok orang nangis, loooomah sket
mesti nak joinnn
kang tau2 air mataku turut mengalirrrrr
ni lah payahnye berjiwa lembut
sket2 nak nangis, sket2 nak nangis
pangggg kang ;p




dah alang2 pergi JJ,
saya cari hadiah utk kakak BOY
sabtu depan kendurinye
uishhhh tak tahulah sampai ke tak
campur sesat, lauk2 dah abes kot?
hahahhaa ;p
ye, i kerja sabtu depan
after kerja baru gerak ke knduri Akak boy :)



pasal hantaran pertunangan?
bersambungggg... :)



Nota Kaki : Masa Madi pulangkan kereta saya, Madi tanya :

" N, kereta ni memang kuat minyak eh? "


Hahaha nak tergelak haku! yep, memang kuat minyak pon. Mana kau pergi bawak GF kau? milage sampai 200 lebih dowwwww


2 ulasan:

Hafiz berkata...

lambat pown xpe..
janji selamat sampai k???
jgn rush2 !!!
heheheehe

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

oh macam tu eh
xpe, sila reserve makanan utk kami ye ;p
HAHAHA