Khamis, 7 Oktober 2010

Breakfast Saya Pagi Ni :)

harini saya breakfast ayam goreng McD
pagi2 dah makan yang pedasssssssssssss
mau sakit perut kejap lagi ni
hahahaha ;p


Actually saya beli set ayam McD spicy ni semalam
beli dengan Mc Flurry Oreo
kenkonon untuk dinner la
tapi balik kerja gile punya panas terik tau
bahang sangat rasanya
so saya bantai Mc Flurry sahaja
hahahaha


Ayamnye saya tak sempat makan
saya tdo awal malam tu
penattttttttttttttttttt sangat dekat office T____T
tu yang carry forward makan pagi ni
cepat2 masukkan dalam microwave
nak panaskan
hahahaha


ok, sekarang saya sudah kenyang
nak buat kerja ni :)


oh ye, malam ni tengok wayang dengan housemate
saya balik Gombak pagi esok
sebab parents tak ada di rumah
ayah den ade kerja skett di Singapore
so, mak & huda ikot sekali
huda buleh bantai ponteng sekolah sebab nak ikot
gila la kau ni!
rumah pon tak ada orang kan,
gilee hape haku nak tinggal rumah sensorang
haku ni penakot ;p

:: Ni lah Madi :) Macam saya pernah cakap di entry yang lepas, Ilmu Madi ni luas wooo. Kau tanya ape aje, sure dia jawab. Untung GF dia! ::



lagipon, si Madi nak pinjam kereta saya
ntah mana dia nak bawak GF dia
merayu macam terdesak sangat masa dia call malam tadi
adusss, saya ni jenis cepat kasihan
so, saya bagi jela dia pinjam kereta
esok pagi dia hantar dekat rumah sewa saya



Madi, aku ingat janji kau malam tadi
jangan lupe ye
hahahaha ;p



Nota Kaki : Rindu nak makan Burger King (dekat tepi highway nak ke UIA ) dengan Encik Fauzy T____T



4 ulasan:

Mr_Qay30 berkata...

pagi2 dah makan pedas....
wah best tu...hehehe

StrewberiManis =) berkata...

Mr Qay :

makan semalam la
tak sempat makan dah bummmmmmm
hahahaha

nak buang, tak baik
membazir
so, telan ajelah pagi ni :P

Mr_Qay30 berkata...

hahaha...

try la mcD spicy mCdeluxe Black Pepper...eyh leh ke promote kt sini...huhuhu..sorry r N..saje nk bt semak kt sini kejap..

StrewberiManis =) berkata...

Mr Qay :

eh tak pedas ke?
yang ayam spicy ni pon berair mata haku nak menelanye T___T

btw, sedap ke?
kalau sedap, nak try la :P