Ahad, 31 Oktober 2010

Aktiviti Hujung Minggu : Air Terjun Sg Tekala, Semenyih




Hasil perbincangan trainee2 Audit dept,
maka terhasillah proposal yang tak berapa proper ini
tapi bagi saya bukan proposal kot
"conteng-conteng" aje
hahaha ;p
tak caye eh?
meh tengok ni
.
.
.
.
.


:: Di scan oleh Lin (Realiti hidup). Saya mintak aje dekat dia ;p ::

:: Sila klik untuk dapatkan tumbesaran yang gojes ;p ::



Gile sengal ah diaorang ini
nak gelak aje bile tengok paper ni
kelakarrrrrrrrr sangat
siapa yang pernah tengok Audit report or pernah prepare audit report,
tahu lah kenape yang saya cakap kelakar ni


ok, meh cek satu2

1) "proposal" ini di sediakan oleh realiti hidup

2) Di tambah tulisan oleh para peserta yang lain

3) nampak tak tulisan "DRAFT FOR DISCUSSION" yang tulis secara menyenget tu?
ok, kalau nak bagi draft audit report dekat client, kena ade water mark tulisan tu.
sebab tak nak client salah guna draft. yela report tak finalize lagi kan

so, "proposal" ni pon si Noli bantai nak tulis watermark
weeeiiiii siapa nak salah guna "proposal" tak menjadi ni???
tak complete langsungggggggggg
hahahha ;p


masa ni diorang plan,
saya tengah busy tau
ye, minggu lepas saya busy sket
so masa diaorang discuss, saya dengar2 macam tu je


sekalinye diorang pass kertas tu untuk bagi tengok
ishhhh haku tengah busy dowwwww
tak siap kje aku, matik la kena panggil dengan bos lagi
dah la masa tu bos baru intercom panggil masuk bilik dia
adusssss :(


semua yang dah tengok, akan sign
ha, semua nak "by" "by" kan,
"approved by"
"prepared by"
"agreed by"


meh sni haku nak tulis "by" ape

"by by" (read : bye bye)
hahahahha
*sila rujuk yang saya bulatkan


"rejected by"
next proposal pls!
hahaha

p/s : sign saya tu, bukan sign sebenar. saya tengah bz masa tu. malas nak sign yang proper ;p



ada lagi yang buatkan saya nak gelak
tapi malas pula nak taip
badan tengah penat main air ni
alasannnn hahah ;p




balik kerja semalam gamble p Giant cari bahan nak masak






now kami baru balek petang tadi
sumpah penatttttttttt
siapa kata main air tak penat?
penat weiiiiii


sampai rumah, mandi, solat, ngaji,
pastu ke JJ sat ;p
saya beli ini,
ehem,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






:: Again, Mint choc chip menjadi pojaan hatiku. perisa lain tak ngam dengan tekak ;p ::




ok, saya nak makan eskem ni jap
pastu nak buat kerja
esok bos nak review kerja saya ini
adoiiiiii ;(


nanti dah dapat pic dari Tiyah, saya update pasal kami di Air terjun ye :)

wait n see :)




Update : saya dah dapat softcopy pic dari Tiyah. Nanti saya update ye. Now ade kje sket :)



2 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

wuaa...lame x g tekala..org mngndung ley mndi air tejun x..??

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

xsure la yang
better xyah p kot
sebab bila dah smp sane,
jalan situ tak rata
kena mendaki sket
pastu batu2 dekat air terjun tu,
kebanyakkannye licin
sangat bahayaaaa


saya yang xpreggy pon nyaris jatuh dari batu licin tu
gatal nak memanjat pastu nak duduk dekat port yang air terjun turun ;p

kaki ni luka2 sebab tergesel dengan anak batu dalam air ;p