Selasa, 19 Oktober 2010

20.10.2010 (20102010)

Tarikh yang sungguh indah buat saya
malam tadi hampir 3jam 10min kami bergayut
mengimbau kenangan silam bersama



air mataku menitis tatkala cerita lama dibuka
sungguh. sungguh hati ini tak kuat nak menerimanya T__T
*cry T__T



asal dibuka cerita lama, pasti air mata ini akan mengiringinya
akhirnya jam 4pagi saya tdo bersama airmata yang tak abes dirembes lagi
YaAllah kuatnya dugaanmu ini
ku pasti ada hikmah disebaliknya



walau apa terjadi,
sudah 5tahun kita menjalinkan hubungan persahabatan
dalam tempoh ni, kamu adalah yang terbaik pernah saya jumpa
saya ingin kamu terus menjadi T.E.M.A.N B.A.I.K saya sampai ke akhir hayatku!



thanks for being such a G.O.O.D friend to me
saya bangga menjadi kawan kamu :)





Nota Kaki : Pengalaman lampau banyak mengajar saya erti kehidupan


10 ulasan:

Hafiz berkata...

siapa lah lucky person tu..mmm
xpe n,, kenangan tu biarkan je pergi,, simpan dlm box n keep as a sweet memory.. focus on this coming coming big day k??? kwn tu akan slalu support n.. insyaallah....

shiqin ghazali berkata...

ann.. jiwang.. hehe~
teringin jg nk ulang kesah2 lame dgn si dia~

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

terlalu peribadi n nak disclose di sini siapa lucky person tu
biar n & dia saja yang tahu :)

yup, n nak "kawan tu" sentiasa bersama N walaupon N dah kawin esok :)

xmungkin n buleh lupekan semua kenangan dalam sekelip mata melainkan n jatuh tanggah tergolek2 pastu hilang ingatan :p (ok tak lawak, saje nak gembirakan hati sendiri ;p )

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

kin, tu baru sikit n jiwang
kang lebih2, muntah pulak readers
so, kasi yang light2 jela ;p

Hafiz berkata...

N mmg jiwang for ur info..hehehe **wink2

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

jeles la tu N jiwang ;p

Hafiz berkata...

hehehe xpe,,bgus,,luahkan apa yg anda rasa...

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

luah dalam hati aje
kang lebih2, muntah pulak readers membacanya ;p

Hafiz berkata...

readers bley handle,, xyah risau,,
agak2 dia nk muntah,,
kene PC or lappy dia kan?? hehehe

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

haha sengal la boy ni ;p