Jumaat, 24 September 2010

Thanks Sayang Bagi Pinjam Laptop :)

buat masa ni saya tak buleh update
laptop saya rosak
punya la banyak saya nak share dekat sini,
tuppp2, laptop tak leh on
sedih gile dowwww
uhukkkkk :(


InsyaAllah minggu depan saya dapat balik laptop,
saya update ye
sebab semua gambar2 dekat laptop saya



Ni saya pinjam laptop En Fauzy
dia ade 2 laptop
so yang ni dia bagi pinjam
Thanks sayang sebab bagi pinjam laptop ni
rasa macam nak amek terus aje
dah la laptop baru
canggih pulak tu
ade 2 window oh
Linux & window 7
haku nak pakai Linux?
kirim salam aje lahhhhh
hahahhaha
pakai window 7 ni pon terkedek-kedek ni ha ;p
nak connect wireless pon haku gelabah!
sebab En fauzy set connect internet pakai IP
gile tinggi security laptop dia ni
cissss buat gelabah haku aje :P
*padahal memang tak tahu ;p




ehem2, buleh tak sayang nak amek terus?
Dushh Dushhh Dushhh *tibe2 rasa macam kene sekeh
hahahhaha ;p



ok, minggu ni saya balik Gombak
tempah baju untuk bertunang :)


InsyaAllah hujung minggu depan p waterfall dengan staff2 Audit dept :)


Tiada ulasan: