Ahad, 26 September 2010

Siapa Kata Dah Besar Tak dapat Duit Raya? Hehe :)

Hari Jumaat lepas saya jumpa En Fauzy
Nak pinjam Laptop dia
yela, laptop saya kan rosak




mula2 saya ingatkan rosak kontek dia aje
sebab tak leh on pakai connecter cable
sekalinya, chip di motherboard saya rosak terukkkk
adoyaiiii patut la tak buleh on :(
so, saya tukar chip sahaja
not change the whole motherboard
if tukar motherboard, gile bapakkkk mahal
tak jadik tunang la jawabnye (tak ada kena mengena. Haha :p)




:: Beg Laptop En Fauzy. Ok, sila abaikan handbeg saya & envelop document tu eh. Saya tak sempat masukkan dalam bonet. Masa ni hujan lebat ::





:: Ehem, nampak tak yang saya bulatkan tu? :) ::



masa amek laptop ni,
tiba2 En Fauzy terjerit-jerit suruh bukak zip beg laptop bahagian depan
masa ni tengah hujan gila punya lebat tau
tu pasal cakap kena jerit2 sikit
if tak, cakap nak romantikkkkkkkkkk aje
hahahhaha ;p




saya pon panik la kan
ingatkan ada benda penting dia tertinggal dalam beg laptop dia
yela kan, saya nak pinjam laptop dia
sure2 la saya akan balik Shah Alam
dan En Fauzy di Gombak
faktor jarak di situ ye
walaupon dekat, tapi masa tak mengizinkan





mula saya tak perasan zip depan
sebab zipnye agak halus
tula, laptop canggih sangat, beg pon nak canggih gak eh
*sebenarnye haku yang rabun. Tak nampak zip depan tu :P




bila dah jumpa zip, saya buka dengan tergesa-gesa
sebab saya harus masuk office balik
ade kerja menanti
sekalinya dalam zip tu ada......
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)






Duet raya bebehhhhh
hahahhaha :P


Thanks sayang :)


tahun lepas saya dapat juga duet raya dari En Fauzy
saya tak belanja pon lagi
sayanggggg sangat :)
tahun ni pon tak nak belanja juga :)



Ehem, berapa eh saya dapat??
Rahsiaaaaaa :)



En Fauzy ni memang macam ni
suka buat suprise secara tersorok begini


eh bukanlah tersorok
cuma haku je tak faham :P
hati batu :P



tahun ni saya still dapat duit raya
dari parents tu dah tentu lah kan
tetiap tahun dapat
masa salam minta maaf pagi raya,
sure tangan tu terselit sampul raya :)
walaupon cakap "eh mak ayah, ape ni? ",
padahal hati gila punyaaaaaaaaaaa suke :P




tapi tahun ni saya dapat extra duet raya
suka suka sukaaaaaaaaa :)
sebab Akak kan dah keja
gaji dia kan gila punya masyukkk
bagi duit raya dekat kami adik beradik pon masyukkk :)
TQ Jannah
tahun depan, Up sket la nilainye ek :P
gaji kau kan masyuk
nisbahkan dengan duet raya untuk kami (adik beradik),
immaterial jadinye
ntah2 duet kau pon tak luak :P
*ayat membodek :p


Oh ye, baju bertunang saya dah tempah siang tadi
pergi bersama En Fauzy tersayang
InsyaAllah awal bulan December siap
Cincin tunang pon dah beli
tinggal hantaran jela kot :)



2 ulasan:

syaida berkata...

hehehe..bestnyer kamu..

StrewberiManis =) berkata...

hehe
tahun2 depan kang, sure tak dapat dah! ;p