Isnin, 20 September 2010

Saya Dirisik, Tapi Tak Bertunang Lagi


Ya Ampunnnnnn You All ni,
saya dirisik jela
tak bertunang lagi


mesti korang ingat merisik & bertunang dalam 1 majlis yang sama kan?
eh tak2, ni merisik saje :)



siap ada yang YM & Email saya wish tahniah sebab dah bertunang
adeiiiiiiii segan I
terlebih step la pulak
malu I tau
Hahahaha :P
tapi tak ape, saya hargai sangat
saya tahu, anda semua mendoakan yang terbaik untuk kami
tak sabar2 nak tunggu kami bertunang ye
*perasann. Hahaha :P
thankss :)



InsyaAllah kami akan bertunang hujung tahun ini
saya abes praktikel 30 nov 2010 kan
so, InsyaAllah kami akan bertunang bulan 12
date tak dapat ditetapkan lagi
sebab perihal saya kena ganti cuti
pastu bakal parents in law saya p umrah



Persiapan bertunang?
Hantaran pihak kami, aunty Tni (jiran) yang akan gubahkan
baju pula, kain dah beli dengan bakal mak mertua haritu
InsyaAllah hujung minggu ni saya hantar butik


awal sangat eh prepare?
bagi saya tak kot
sebab tinggal 2 bulan setengah aje
plus hari biasa, saya tak dapat balik Gombak
hari minggu jela dapat balik
buleh la tolong mana yang patut
tu pon saya balik after kerja
ye, hari sabtu saya kerja
sila kasihan sekarang
paksa ni
hahaha :P



Semalam tengok barang hantaran dengan aunty Tni
rambang mata saya tengok aksesori semua2 itu
ishhhhhh geram je tau
semua lawa2
hahahha



tapi saya nak yang S.I.M.P.L.E aje
tak nak berbelanja lebih
kehidupan selepas kawin lagi penting :)



setakat ni theme untuk bertunang nanti,
BABY BLUE, SOFT PINK, WHITE
haku tak tahu Aunty tni nak combine camne
biar la dekat dia
Idea dia kan, tak leh kacau
nanti stuck
langsung tak ada idea nak gubah hantaran camne :)



BTW, thanks yang wish tru oral, msg, email, YM
saya hargai sangat :)
kalau ada yang request cerita risik saya, InsyaAllah saya update ok



eh ramai pula silent readers saya sejak kebelakangan ni
Aisyah, aku tahu kau baca blog ni,
tapi tak pernah muncul ek
hahahaa
untuk semua, TQ sebab sudi baca blog yang ntah pape ni :)



6 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

yuu.....cik adik darah manis skg..semanis strewberi...hiks..

shiqin ghazali berkata...

owh haha... cpt gk ni majlis nye. hjung thun nk brtunang dah.. kirenye dekat sthun la kn tunang.. pstu lps grad kawen..
insyaalah grad bulan 10 ke atas nnti~ hehee..

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

eh buleh ke camtu?
lagi bertambah geram dekat strewberi camni
hahaha :P

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

kin, tu planning awal aje
kami hanya merancang
tgkla, kot2 lagi awal ke kan
xpon lagi lambat ke
siapa yang tahu
kita hanya merancang :)

doakan yang terbaik untuk kami ye :)

ezman berkata...

hanah...tolongla update cte merisik....sy nk tau mcm ne org pege merisik......bole????? hehehe

StrewberiManis =) berkata...

ezman :

ok2, nanti saya cerita
itupon if saya tak buzy la
hahahhaa ;p

sekarang bz la,
job tgh beratur :(

InsyaAllah siap semua kje saya, saya update yooo :)

ehem2, mesti nak dapatkan gambaran masa utk merisik gf kamu nanti ek :D