Isnin, 6 September 2010

Berbuka Puasa di Office :)


Venue : Wisma MNZWAJA Shah Alam (HQ)

Date : 3rd Sept 2010 (Jumaat)


:: Depan kaunter recept pon jadik ;p ::


Trainee di-assign-kan untuk membuat banner
bagi job ni petang rabu (hari saya EL)
buka puasanya hari jumaat
haaa, kelam kabut kami men-design ;p


hari rabu trainee2 buka puasa dekat Pak Ali Kopitiam
celebrate besday Ayie
masa tunggu berbuka,
kami design banner ni
Lin bawak pen
tapi tak ada kertas
rembat je ah tisu
asalkan ada lakaran ;p



ni la hasilnya :)
budget yang diperuntukkan is RM100
pening kepale kami mana nak hantar kedai dengan harga yang murah
yela weii hantar last min
certain kedai, tak nak amek



last option kami, buat sendirikk
ni yang paling2 tak mahuuuuu ;p
leceh la
nak design, lukis, pastu kaler lagi
sangat2 lecehhhhhhh
dah la masa dah suntuk gila ni


at last, ade yang sudi menolong kami
thanks Nuh (kawan Lin)
kami dapat dengan harga RM83 :)


:: Blurr pula pic ni. Maafla, tuan amek pic ni laparrrr. Seharian di office, macam2 kerja buat :P ::


bila diservey, kebanyakkan kedai letak RM180 n above
tak dapettttt la
budget company is RM100 aje ok ;p

:: Audit Manager : Puan Fazliaton Daniel ::

@

:: Leader Group saya :) ::

:: Nampak tak yang saya bulatkan tu? tu Job Schedule ok. beraturr job menanti. Nama saya? 4 dari bawah. I trainee jela tu. Harus la nama bawah2 :) ::

:: Audit department. Audit firm memang macam ni eh. Kotak2 files document client memang ada dimana-mana :) ::



:: Speech by CEO. Tuan Haji Wan Ali Jaafar ::

*Ni dekat training room. Office baru renovate. So tak ada kerusi meja lagi. duduk bawah saje :)



:: Noli & Yat ::



:: Ayie & Lin.tempat ayie duduk tu, tempat saya. tempat ayie yang ada beg merah tu. nampak x? ::




:: Syuhada (Trainee UKM) & Yat. Belakang tu Kak ayu. Staff Admin ::



:: dah2, turunkan banner, siap2 balik. dah lewattt ni weiiii. Aku ni p terawih ni ;p ::






Sampai rumah pukul 9:40malam
solat isyak & siap2 terawih
sampai surau, dah 14rakaat dah
buat perabiss jela
abes witir je, balik


relax jap 10 min then siap2 balik Gombak
malam tu, saya dapat keyakinan lalu jalan NKVE
sebab saya tak nak lalu federal.
confirm jammed
UiTM dah start cuti weiii
mesti student pakat balik jumaat malam tu
Alhamdulillah tak sesat

ntah mana dapat kekuatan lalu NKVE
saya tak pernah lalu NKVE dari Shah ALam ke Gombak
dengan rabunnye, gigih saya baca signboard memalam buta tu ;p
ni mesti kekuatan dari temperature naik aritu
kemain berani ;p

Sampai Gombak, saya terus tumbangggggg
langsung tak sedar untill sahur ;)
penattttt sangat2 :(


Nota Kaki :

1) Certain gambar dari camera Lin. Thanks yanggg :)

2) tadi berbuka dengan staff MNZWAJA di Ayam Penyek. (Ape yang penyek pon saya tak tahu ;p )



2 ulasan:

zety berkata...

meriah gile picture...asyik bergambar dengan banner:)

anyway banner tu memang cantik!

StrewberiManis =) berkata...

zety :

pic dr camera org
sebab tu banyak


cube kalau saya yang tangkap,
tak dapetttt la ;p


TQ, designer yang design kan
bukan kami
lasttt min maaaa
otak beku ;p