Khamis, 26 Ogos 2010

Saya berada di Gombak selama 5hari ;)

Alhamdulillah saya selamat sampai Gombak
Esok kan cuti Nuzul Quran
so, ramai yang pakat balik rumah masing2 eh
yela bersahur & berbuka dengan family
kenangan manis sungguh ;)



tadi masa saya balik kerja,
jalan sikit punya lenganggggg ok
syorgaaaa gila meh :)
pergi bazar pon lengangggg
pastu dah sampai rumah sewa,
parkingnya pon banyak lagi
saya turun terawih pon sunyi aje blok saya ni
selalunya dengar la jugak suara gelak2 ke hape kan
eh dorang ni,
mesti dah cabutttt awal
ganti class awal2, pastu arini tak ada class ;p
*flat saya ni ramai student UiTM
tak aciiii oh
saya pukul 4.30pm baru buleh balikkkkkk T___T




after terawih tadi, baru saya balik Gombak
sekarang pukul 11.58malam,
baru saja sampai Gombak ;)




Hari Isnin 30hb, office tak cuti
so, kena datang jugalah kerja
kang banyak cuti kang,
banyak pula gantinya
malas ah nak ganti2 ni
hoho ;p




Tapi Isnin ni saya ade kerja luar di KL
InsyaAllah kalau siap cepat,
saya masuk office balik
pagi tu saya bertolak dari Gombak la
tak payahlah saya balik Shah Alam Ahad ni :)
tapi kalau siap lambat,
saya balik Gombak balik la
tak kuasa saya balik Shah Alam balik
jammed ok
sangat buang masa
lagi pon esoknya, cuti merdeka kan ;)
1st sept baru masuk office ;)



oh ye, esok adalah hari bakal tunang berjumpa parents
Cuakkkkkkk gileee
macamana kalau tiba2 parents tak restu?
Ahhh serabut2 ;(
apa2 pon, saya akan update later pasal ini ye =)





:: Nahhh gambar setepek. Ni gambar pagi tadi. Ohhh ok, disini ada beberapa pesanan.

PERTAMA: sila abaikan jerawat saya di dahi tu ;p

KEDUA : Sila abaikan wajah kebosanan penumpang di belakang saya ;p. ( masa ni tengah tunggu Yat & Noli )

KETIGA : Sila jangan percaya dengah kecerahan kulit saya ;p. Ni matahari pagi betul2 depan saya. Memang silau sangat2. tu yang saya pakai spec.



SEKIAN, HARAP MAKLUM ;p



5 ulasan:

shiqin ghazali berkata...

alahai... bestnye slngor cuti.. adoy adoy~ *jeles jeles*

ooo ni ker suprise nyer..

bakal tunang nk dtg~
ececee
segan nye.. hehee

harap direstui keluarga ye~
smga brbahagia~

izlia iman berkata...

N dear, good luck for today...hehehe...moga bakal tunang x gugup berjumpa ngn mak ayah N...hehehe..

Salam Nuzul Qur'an dear...

p/s:5 hari di Gombak, bila bole jumpa nih??hehehe

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

eqin prac dekat mna?
xcuti eh?


owhhh memang gila punya segan ok
nak bagitau parents pon terketaq2 ;p

ok, thanks for the wish dear ;)

StrewberiManis =) berkata...

alia :

thanks dear

dia xgugup ponnn N tgk tadi
cool aje, lancar berboral
*bakal tunang baru saja balik. dia balik, n terus naik bilik. online ;p

tapi n yang gila punya nerves sampai xbanyak borak2
cuakkkkkk gila ;p

InsyaAllah kalau sempat, kita jumpa eh dear ;)

Eazy Izzuddin berkata...

hehehe...
selamat berpuasa..
xD