Ahad, 25 Julai 2010

Semoga Cepat Sembuh Sayang!

Harini genap seminggu En Fauzy tak sihat
bermula dari sakit mata, then demam
Ubat dah abes, tapi tak kebah2 juga
*sedih ;(


En Fauzy yang aku kenal, amat kuat
setakat pening sket2, mampu jalani rutin macam biasa
tak macam aku,
pening sket, dah terbaringgggggggg atas katil
yep, aku lembik! ;(



:: Gift yang aku bagi kepada En Fauzy. Lantak la macam perempuan pon ade bear2 bagai. Janji ada something untuk sayangku. haha ;p Last minit ok nak lawat dia. Lepas subuh tadi, baru aku decide. Sebab tak sedap hati ;( Tak jadik nak tdo balik ;p*mintak2 bakal mak mertua tak baca part ni ;p


Ikotkan minggu ni kami nak keluar bersama
dah lama kami tak keluar
hari biasa 2-2 kerja
weekend plak, 2-2 tak free
tak pe, kami dah biasa begini since 7years ago



tapi, kami merancang, DIA yang menentukan
tak apa Sayang, ada masa kita jumpe ye
kesihatan lebih penting
dah sembuh nanti, kite plan lain ek ;)






:: Elok aku bagi paper bag famous amos, En Fauzy bagi paper bag Ariani ni. Bukan bagi tudung Ariani, but bagi kain ela kaler pink. Thanks Sayang! Buleh buat baju raya ni ;p ::


B4 lawat En fauzy, aku singgah Wangsa Walk kejap

*En fauzy tinggal dengan family beliau

beli buah tangan, ubat & makanan untuk En fauzy

Sekalinye, mak dia terperanjat ok

banyak nau aku beli ;p

mana aku tau

selalunye rumah dia meriah dengan anak2 sedara

*taktik amek hati bakal mak mertua kah? =)

btw, memang cuak gila weh tadi

cuak sebab berhadapan dengan parents dia ;p



Singgah rumah dia kejap aje

sebab aku datang dari shah alam

so, lepas tu aku terus balik Shah alam balik

memang datang Gombak semata2 melawat dia sahaja

*rumah En Fauzy di Gombak juga. Cuma lain Taman

nak singgah rumah (Gombak), memang tak ada orang

parents aku p Ipoh

tengok akak

sebab tu minggu ni aku tak balik Gombak

nak ikot ke Ipoh, Semalam aku kerja maaaa






:: Kau tengok, semalam kan aku kerja. Gigih aku bawak balik kerja. Konon2 nak buat la on weekend ni. Sebabnya aku tak balik Gombak minggu ni. Ada masa terluang la. Sekalinye langsung aku tak sentuh file ni. Gini aku bawak naik rumah, Gini jugaklah keadaanye. Tak ada mood nak buat. huhu ;p ::




:: En Fauzy tak suka aku bawak balik kerja. katanye, malam adalah masa untuk berehat & bersama keluarga. Yep, time bujang ni jela aku bawak balik kerja. Dah kawin esok tak kot. Eh2 tapi aku tak nak kerjalah. Buleh tak sayang?? *sambil buat muka paling suciiii hahhaa ;p* ::



Nota kaki :

Aktiviti hujung minggu ni :-

1) Basuh cadar

2) Basuh semua tuala

3) Kemas bilik

4) Iron semua baju kerja

5) Melawat En Fauzy

6) Ganti tdo ;p


4 ulasan:

izlia iman berkata...

N, suh encik fauzy amek suplement...imun badan da lemah tuh..simpati kt die bile bc entri ni..huhuuu..


to mr fauzy..get well soon ya..

StrewberiManis =) berkata...

Alia :

Semalam lagi kesian tengok dia
dengan mata gila punya merah, suara sengau (disebabkan batuk & selsema), jalan pon lemah2 je ;(
nak nangis tengok tapi tahan ;(
*n xkuat & sgt lembik ;(

Btw, thanks dear for the wish ;)

izlia iman berkata...

Ya Allah..siannya dia N...skali sakit teruk gak tuh...byk2 bsabar ya..InsyaAllah...sakit tu penghapus dosa2 kecil...ada hikmahnya tu...

sure time cenggini die bertambah manja n perlukan N kan...hehe...u also take care of ur health..nnt die baik N pulak yg sakit...keje jgn teruk2...muda lagi N..hehehee

StrewberiManis =) berkata...

alia :

a'a, dia jarang sakit
slalunye buleh tahan
kali ni teruk pula
aissshhh risau N
nasib dia tinggal dgn family dia
ade la org nak tengok2kan *risau

eh N xpe, trainee terbaikkkkk
wakakkaka *sila muntah

ye dear, N jaga kesihatan juga
thanks darling =)