Rabu, 7 Julai 2010

~Andai Dapatku Undurkan Masa~

Tadi saja2 buka folder gambar lama2
sekali terjumpa gambar dulu
ohhhh memoryyyyyy gilaa
rasa syahdu je tengok
bila tengok, automatik teringat zaman dulu
sedih, gembira, pahit, semuanya ditelan jua
pastu sambil tengok, lagu tengah play is,
Axl's: Andai dapatku undurkan masa
touching gile wehhhh
Ni lagu lama. Lagu rock kapakkkkkk
siapa tak tahu, p download cepat lagu ni
hahhaha ;p




:: Form 5 2005. Yes, aku librarian. Tapi tak ada la muka aku je dekat library tu. Bukan ulat buku ok ;p. Aku akan ada di library bila aku bertugas je. Hari2 tak terlibat, cepat2 aku balik. Sebab nak sambung tdo. Haha ;p Weh2, dah form 5 ni, liat gila nak bangun pagi. Mak dah terjerit2 baru turun katil cepat2 masuk toilet ;p Tapi tu dulu la. Masuk je matrik, ari2 aku bangun 5:30pagi. Buleh plak bangun sendri. Ajaib bukan? Until now aku still bangun 5:30pagi. Meeting pon kadang2 aku tak attend. Pastu bagi alasan tak dapat pon info. Buleh? Hahaha ;p ::



:: Ni namanya gediksss santai bila dapat tahu kelas BM cancellllllllllll. Suka gila hakuu.. ;p ::



:: Suka sangat masa ni. Rindu mereka ;( ::



:: Nasib kau la Farah, Kau yang capture, tapi muka kau tak nampak. Haha. Posing dekat toilet pon jadik? Haishhh budak2 comel sekalian ni. Err comel? motif? Hahaha ;p ::




:: With Hetty Dayana during our Farawell Party at Dynasty Hotel, KL ::


:: Nampak tak cekgu yang pakai baju hijau tu? Yang 2 dari kiri pon "cikgu" gak. Cikgu kuat makan eskem Baskin Robbins hahha ;p Haa tu la guru class aku masa form 5. Pn Wong Yen Lee. Comel oh dia. Kalau dia ngajar, aku suka tengok gaya dia. Abes je dia ngajar, aku tak tahu ape yang dia ajar tadi. Dok tenung je dia punya pasal. Hilang focus dalam cls. haha. Tapi paper dia, aku dapat A ok dalam SPM. Bangga makcik belakang rumah aku. (tak ada kena mengena pon. Hahha ;p) ::



:: Rakan seperjuangan form 5. From left: Nor. Tengah amek degree architecture di UiTM Shah Alam. sebelah Nor, aku la kan. Hehe. Sebelah aku, Safiah. tengah amek Degree perakaunan di UUM Sintok. then yang tepi sekali is Fong Yi. Sekarang sambung belaja di oversea. di bawah tajaan JPA. Aku dengar dia amek ekonomi kott. Ntah la. ni aku dengar2 orang cakap je. hehehe ;p ::



:: 2 orang budak kecik tu anak jiran ok. Abang dia ada terima Anugerah juga. So, masa kami bergambar, merengek2 dekat mak dorang nak tangkap gambar dengan kami. *Tipu. Ada yang percaya? Hahaha ;p ::




:: Sampai sekarang aku tak percaya aku dapat Anugerah ni. *Anugerah apa, biarlah kami saja yang tahu =)* Bila balik Gombak, aku pandang trofi dekat atas rak dalam bilik aku, terus rasa nak nangis. Really. Aku bukanlah pelajar bijak pandai seperti adik beradikku yang lain T__T ::



Nota kaki:

1) Arini siap audit Company XXX. Elok bagi files Company XXX dekat Supervisor to review, terus dapat Company YYY plak. Memang exchange file gamaknye. Haha..


2) Bulan ni kritikal sket. Banyak kerja Urgent. Client pon dah bising2 nak Audit report cepat2. Tak nak kena penalty by CCM ye? Hahaha ;p

2 ulasan:

Lovely Emy berkata...

haah, kalau dapat undur waktu mesti best..

StrewberiManis =) berkata...

Lovely Emy :

Tau tak pe..
tapi tak mungkin la kan dapat undur masa
hanya kenangan jela yang tinggal (=.^)