Sabtu, 12 Jun 2010

Tagged by "Jazica Albek" =)

1. adakah anda rasa anda hot?

Tak hot pon. Sebab on air cond
Hahaha ;p





2. upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?

: Kenapa folder berterabur? Meh aku nak jawab. Bukan malas nak susun ye. Tapi sebab senang nak carik. Err alasan apakah ni? haha ;p Belah kiri tu icon umum. Semua buleh pakai. Alaa yang basic2 like My document, computer n etc. 4 folder bahagian atas tu folder paper sem lepas. Dan belah kiri tu, folder practical. Dah 2 company aku audit. So, ade la 2 folder. Haha ;p :




3. cerita pasal gambar ni?

Dulu hantar format dekat Encik Fauzy. Dia setkan wallpaper ni.
So, aku malas nak tukar





4. kali terakhir makan piza?

Bulan 4 2010, bersama Encik Fauzy
habes2 paper je, terus amek aku p makan
stress tak dapat jawab paper punya pasal T__T
thanks sayang
Errr pahal plak ni?
tak ada kena mengena pon
hahaha ;p



5.lagu terakhir anda dengar?

Kerispatih : Demi Cinta



6. apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

sedang meng-audit



7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?

: Hannah :
: N :
: Strewberi :

8. tag lagi 5 orang yang nak kene tag?

Alia
Zack
Bob
Judiene
Eazy



9. sape orang no 1 dengan anda?

dah macam kakak sendiri walaupon baru mengenali
kan alia kannnnn :)



10. katekan sesuatu kepade orang no 5?

teruskan mengupdate blog =)


11. no 3 ade hubungan dengan sape?

Bob, kau ada hubungan dengan sape?
hahaha ;p

bagus tak aku sendiri tanye?
bukan nak menjawab soklan ni ;p



12. bagaimana dengan orang no 2?

kenal dekat blogspot ni sahaja
tak pernah bersua muka lagi =)



13. kata-kata cinta kepada orang no 4?

uhhh gile hape soklan ni
kena penyepak maut dengan gf / bakal gf dia kang
hahaha ;p



14. berikan 5 fakta yang anda tahu mengenai orang yang anda tag?

: Aku kenal muka mereka :
: Tak pernah bersua muka lagi :
: mereka ade blog. Confirm! ;p :
: masih lagi bergelar student :
: Tinggal di Malaysia. Ni pon Confirm lagik ;p :





8 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

ayyak!
tag kew..
hmm
rase da penah jwb...
setahun yg lalu
hehe
x caye?
lihat la blog =P

StrewberiManis =) berkata...

Eazy :

eh yeke?
hahaa
ok2 saya percaya
If gitu, takyah buatlah ;)

Zack ~ 'A berkata...

uiiii dah lama gle tak kene tag.. kekeke.. ok nnti aku watkan yeeee.. :D

StrewberiManis =) berkata...

Zack A :

buatlah jikalau anda free
tiada paksaan =)

Stylogig berkata...

EH,last kau mkn pizza bkn time birthday harith aritu ke ? =/

StrewberiManis =) berkata...

stylogig :

yela weh
sumpah aku lupe
otak asek pk nak submit task jeee
hahahah
aku sudah sewelllll =p

RyuJi SaTo berkata...

hahah..baru perasan yg diri ini di tag...hahah...nnti aku buat....

StrewberiManis =) berkata...

Bob :

beresssss
lepas ni buleh tag kau lagik ;p