Ahad, 30 Mei 2010

Ohh Perisa kambeng rupanya ;p

Si dia SMS aku,
winkkkk winkkk
mengkhabarkan perisa perfume beliau
ohhh glade perisa kambeng rupanya ;p
tapi ada ke perisa kambeng?
errr relax2, memang anda kena tipu pon
termasuk aku
hahaha


beliau pakai glade perisa cool air
memang cool gila ahh
se-cool sidia! *haha tak ada kena mengena pon ;p
aku cari d JJ tak ada
then pergi ke carefour bersama sidia
tapi mahal katanya
so, cari di giant pula
nasib ada, tapi casing bola ohh!!
*sila rujuk picture dibawah, casing grey kan? ha, ni casing bola
so, aku telah mengada-ngada tukar dengan dia
means yang bola tu aku bagi dia,
yang grey tu, aku amek ;p



mencari car perfume punya pasal,
kami terpaksa korbankan FISH SPA ;(
alaa, yang ikan geget2 kaki kita tu
adehhh tak apalah, tak ada rezekilah tu
next time buleh buat janji car perfume dah dapat ;)




::Glade perisa kambeng cool air ;) ::


Auto-publish entry ;)



6 ulasan:

izlia iman berkata...

so sweet...

really missed someone far away rite now...

wish could holds his hands again...

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

ade ekk perisa kambeng..x tahann ohh..

Eazy Izzuddin berkata...

ceh...
layans
hehe

StrewberiManis =) berkata...

alia :

thanks dear =)

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

sis, kalau betul2 ade,
matikkk la saya
daging kambeng pon saya xmakan,
ni bau dia
errrr ;p

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

layan kambeng kah? ;)