Isnin, 24 Mei 2010

Ohh Cuti Dah nak Abes (T__T)

:: Sekadar Gambar Hiasan: Baskin Robbin, Alamanda Putrajaya ::


Adoiii cuti dah nak abes
siapa nak bagi aku cuti extra?
macam tak percaya je dah 3minggu bercuti
rasa baru 3 hari lepas jawab paper last *tipu




lusa aku balik shah alam kejap
kalau rasa nak balik Gombak balik,aku balik la
practical start 1jun
ada lagi 5 hari untuk bersantai-santai =P
tapi kalau kat rumah tu tak ada orang,
memang aku balik Gombak la
gile hape tinggal dekat rumah tu sorang-sorang
dah la aku ni penakut =P




persediaan sebelum practical?
hampehhhhh
cuti ni memang aku berehat sesaje
kalau first day disuruh audit consolidated Group financial statement,
(Group ok, bukan Individual)
memang aku calon pertama dapat gred tercorot
hahaha
tapi tak kot,
first day slalunye bagi briefing scope tugas aku,
then mula la bagi keja dari basic smpai la level degree aku sekarang
ecehhhh sedapkan hati sendiri nampak? ;P




ohh 2hari lepas aku mintak ayah tolong tintedkan cermin kereta
wooo dekat shah alam ni, panas bukan main terik
bahang ohhh
malam-malam tdo, leher aku mesti basah. peluh
Sini (gombak) lain la
air cond memanjang
tak panas pon aku bantai bukak
tapi kalau shah alam hujan,
aku lah insan pertama cepat sejuk
dengan berstokin, bersweater sentiasa
macam orang baru lepas pantang pon ada.
hahaha




Sekarang, aku sedang mencari perfume kereta sama bau macam kereta si dia
*ehemmm ehemmm winkkk winkkk*
dengan harapan bila aku masuk kereta,
feeling naik kereta dia lah
tak pun, before sampai office,
dapat feel bau kereta dia dulu
ahhh gile laaaaa


tapi..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

aku tak tau bau perfume kereta dia bau ape
aritu dia ada bagitau
tapi aku lupe mehhh
hahaha




kalau sidia baca entry ni, hope dia terus text aku. Bagitau perfume kereta dia perisa ape (perisa ke? macam makanan je =P). silap-silap dia belikan aku satu. "Nah, U punya, I belikan. Eh mana kereta U? *sambil tercari-cari keretaku* Meh I pasangkan" woowww I suka nyah! Podahhh la N. Suka berangan :P





8 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

berehat puas2 cuti 5ari ni...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

dalam kete cek abe akak...
dia suker bau lemon....
hehehhee

Eazy Izzuddin berkata...

adoi...
cutiku lame lg...
ehehe

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

yang, kalau 5hari tu darab seploh buleh?
lama sikit buleh cuti ;p

StrewberiManis =) berkata...

yanie :

bau lemon pon sedap gak
ihikkk =)

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

eh2 saje nak bagi jeles eh
adoiiiii nak cuti lagi oh

CoMe LoTe berkata...

ehem2..kt kete spe 2..:D

StrewberiManis =) berkata...

come lote :

cube teka
kot2 kalau betul dapat hadiah motor ke =P