Khamis, 13 Mei 2010

Ni Corporate ke Keparat? hehe =P

Ok, ni masa presentation AIS630
punya la semangat pakai corporate suit
group lain walaupun kena present hari lain,
sanggup pakai jugak
support group lain
aishhhh bagus-bagus
acik terharu =)




Group aku group first okeh
dah elok-elok & comel-comel pakai corporate siut,
tiba-tiba lecturer tak datang
buleh??? cisssss
jadinya presentation telah bertukar menjadi kelas FOTOGEDIKS
hahaha =P
sana sunun capture pic
ni pon aku curik picture dorang
tak kuasa den nak capture pic sendiri pakai suit ni
segan kotttttttttt


walaupon berlainan group,
pic bersama housemate tercinta tetap ada
hahaha =P
ohh dorang pakai semi corporate
sebab turn dorang present hari lain
just pakai sebab nak support la
ohhh acik terharu lagiiiiii (T__T)




tadaaaaaaaaa
ni lah team members aku
elehhh padahal pic 1st tadi dah ada pic dgn group sendiri
hahaha lempang kang baru tau =P
suci gile meh pic ni
rasa syahdu je tengok
*adoo yang kena lempang lagi nih =P*



haaa kau nak suci sangat kan tadi
ni dah nak nampak kurang suci sket
hahahah
sebenarnya banyak lagi pic
tapi sebab ada pic yang kurang sopan
plus aku malas nak resize
sket-sket jadi la ye?
hehehe


tau tak tiba hari sebenar presentation,
after present, mesti lah ade comment dari lecturer kan
AKU MENANGIS
yes, aku menangis
bukan menangis sebab kena comment
no noo noooo
aku lagi suka kena comments from lecturer
sangat berguna untuk ku in future
tapi 5min b4 present, i got bad news
whereby i cant managed my emosi

sampaikan lecturer aku perasan sendiri tau
"what happen to u Hannah?"
"I know u seorang yang happy"
"masuk kelas I, mesti tengok U senyum2 & gelak"

respond aku?
senyum jela walaupon masa tu ayaQ mata sudah bertakung
tunggu masa nak berjurai aje

bila pikir2 balik,
macam AF la pulak
after perform, kena comment
pastu nangis2, tersingkir =P
aku la tu yg tersingkir
hahaha
but now aku dah ok
tengok la kalau aku nak reveal kan news tu,
aku update later ye =)




hamboiii kau lina
duduk atas meja nampak?
turun-turun =P


Sekian =P



4 ulasan:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

wah...masing2 comey....
ada gaya korporat la

hehhehehe...

StrewberiManis =) berkata...

yanie :

corporate ke keparat?
bunyik macam lebih kurang aje kan =p

Stylogig berkata...

perghh,smart gila okey suit kau.
serious ade gaya korporat..
nk kate lawyer pon ade sikit.
1 je nk pesan.
aku suka gmb yg ke-4 yg menunjukkan perbezaan ketinggian.
hahahahaha.
ade makne kau dok tgh :P

StrewberiManis =) berkata...

stylogig :

terima kasih, terima kasih
ohh acik terharu lagi T__T
walaupon aku tak suka subj law,
kau tetap kate aku macam lawyer
terima kasih lagi
hahaha =P

cissssss weiii
sempat lagi ye kau ni
dorang pkai kasut tertutup yang ade heels
aku pkai yg flat aje
thats whay aku nampak rendang sahaja =P