Selasa, 11 Mei 2010

Final Sudah Habis. Aku Cuti Selama 3minggu

ok final dah habis sabtu lepas
gila seronok dah habis paper ni
tapi bila orang tanya,
"camne? buleh jawab?"
time tu la nak terketar-ketar
tu baru orang tanye buleh jawab ke tak
belum tanye result bila dah keluar kelak
hahaha =P



aku balik gombak semalam
cuti until end of this month
1st june 2010,
aku d kehendaki melapor diri utk berpraktikal
erkkk gila sekejap cuti?
adehhhh ;(


owhhhh malam tadi aku tdo awal
pukul 10malam dah siap2 nak tdo
syorgaaa gile mehhhh =)
sepanjang minggu final asek tdo lewat je
plus masa tdo tak menentu,
bila dapat tdo awal ni,
rasa macam walaaaweiiiiii
ahh susahlah nak explain ;)
lena sangat tdo malam tadi
langsung tak terjaga sebab haus ke, org call ke, msg ke
*aku buleh tersedar even bunyik msg masuk. pastu nak tdo balik, gile punye payahhh ;(*
tau2 je tersedar sebab mak masuk bilik
off air-cond
then tengok jam, dah 6suku
bangun solat subuh la
diskaun 15min
sebab aku set jam 630
hahaha



ok sekarang aku dah cukup tdo
kononnye dah ganti balik tdo yang tertunggak =P
baru 2ari cuti, aku dah mula rasa bosan
tapi aku nak cuti yang lameeee
camno nih??
haishhhhhh~~



nota kaki: BIG thanks to Mr F untuk semangat yang diberikan sepanjang aku final. Sanggup tadah telinga dengar aku bebel ngantuk la, banyak lagi xcover la, soklan susah la hape la. semuanye beliau dengar dengan terbuka. b4 aku masuk exam hall, mesti dapat msg or call dari beliau. ohhh terharu gila. Lagi terharu, sanggup datang ke shah alam sebab ade satu paper tu aku rasa macam agak down.. Bawak aku tgk wayang, jalan2, sumbat aku dengan ais cream baskin robbin, terus diam. balik2 sudah buleh bukak buku. If tak, rasa nak geget je buku2. haishhhhh

10 ulasan:

Jazica Albek berkata...

ohh ptt la free bleh tgl2 komen. da cuti rupenye...hehehe...

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

beshnyerr da abes xm..da2...qada' tdo...

StrewberiManis =) berkata...

jazica Albek :

well..hehe =)
if xcuti, harapannn la yeee =P

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

syorga gila mehhh =)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

selamat bercuti dik.....

StrewberiManis =) berkata...

yanie :

thanks kak =)

nurayunni berkata...

beznyer cuti....

StrewberiManis =) berkata...

nurayunni :

best mmg best
tapi dah start boring la pulak
adehhhh

mr.panda berkata...

selamat bercuti n berpraktikel. =P

StrewberiManis =) berkata...

mr panda :

thanks =)