Sabtu, 3 April 2010

Sambil Menyelam Minum Air Milo. Eh Tak2, Minum Air di I-City =P

Errrr ni yang dinamakan sambil menyelam minum air ye =)
Actually ni tgh buat Project Lakonan berkumpulan utk Mandarin
malu kau cakap cina tgh2 ramai org
kot la ade cina, mesti dia tergelak terbahak2 dgr sebutan & lakonan kami
tapi xpe, adat belajar, mst ade susah senangnya
lantak la org nak gelak ke hape kan
kate tgh belajar =)
cewahhhhh pandai pulak aku fikir positive =P


ok, tgh pic jela yeh?
penat pulak nak type caption
baru balek berlakon
pic below dekat I-City
berlakon malam td
harini smbg lagi
tapi smp scene aku, bateri camera empty
buleh?? cissssssssssss
so, smbg ari senin
esok nak study
ari senin ade test kau tau
haprakkkk xstudy lagi
adussssss matik la
d bebani tugasan yg berlambak2
final exam lagi 2mgu tau
21hb my 1st paper
also xprep hape lagi
fushhh tbe2 rase sesak napasssssss
Encik F, sila motivasikan diri ni ;(















i suka pic ni
sweet =)




kami dtg sni after magrb
by 9pm, berduyun kete
jammed wehh
macam ade mega sales besar2an
gilee ahh..crowded..serabut pon ade bila dah ramai2 ni
*padahal malu sebab nak berlakon. setakat nak capture pic, xde hal la =P



gila x capture pic tgh2 jalan?
hahhaha
actually nak lintas
tapi keta laju2
so, capture la dulu =P


ohh masa ni, aku jmp senior masa sek men
dia sengih2 je pandang aku
tgu aku tegur dia dulu kot
tapi aku gagal ingt nama dia
hahahaha
kejam gile aku


rupanya nama beliau "KHUSHAIMY"
dtg bersama gf beliau
dia baya akak aku, 24thn
tegur2 aku, terus tnye bila aku nak kwen
wahhhh byk cantek kau khushaimy oiii
eh bukan "cantek"
tapi "byk kacak kau khushaimy oiiii"
hahahha =P
tanye la khabar dulu ke, hape ke kan
dahlah xpenah jmp & contact since 2004
ni alih2 terus serang dgn soklan tu
if aku baru lepas putus, mst sedih gile kotttttt
ntah2 dh banjir kat I-City tu
over kau
hahaha =P
tgk la, ade rezeki kang, aku jemput kau ye =)
doa2kan la jodoh aku cepat smp
confirm aku jemput kau
kau still dok gombak lagi kan?
even xdok gombak pon, kad aku tetap smp dekat kau =P



nota kaki:

~semalam mak call. tanye bila nak balik gombak. sbb aku dah 5mgu xbalik gombak. every weekend je, mst ade test la, replacement cls la. so, aku takleh "lari" balik. mak call sbb bgtau nenek masuk hospital. Ya-Allah kau panjangkan umur nenekku ni. satu2 nye nenek yg aku masih ade. (T__T).


~InsyaAllah b4 aku final exam, aku AKAN balik gombak. mohon restu mak ayah b4 amek final. terasa rindu nak salam & cium tangan parents (T__T)

2 ulasan:

Judiene berkata...

dah ramai org citer psl keindahan i-city waktu mlm
tp owg blom pnh smp sne lg
huhuhu
jakun sudaa!

StrewberiManis =) berkata...

Judiene:

mmg skng ramai mperkatakan tentang i-city
sgt lawa ketika waktu malam
rasa nak p lagi jeeeeeee =)