Ahad, 18 April 2010

Pening kepala

2hari lepas tiba-tiba aku sakit kepala
tak buleh turun dari katil
[katil dekat rumah sewa ni 2tingkat. Aku tdo bahagian atas]
aku rasa semua objek dalam bilik ni bergoyang
aku pon rasa terhoyang-hayang
tak tahu kenapa jadi macam ni
mungkin simptom2 final kot
akibatnye petang tu aku xpergi ke kelas
pening gileeee ok
tengahari tu b4 pergi kelas,
makan tengahari dekat rumah dulu
elok suapan terakhir, aku muntah
berulang alek ke toilet jawabnye
sampaikan badan ni weak gileee
tak de energy
dah asek muntah je mahu tak weak?
minum air pon buleh muntah air
pelik aku
so, aku terpaksa study sambil baring / meniarap seperti pic diatas
aku tak mampu nak berdiri lama
duduk dekat meja study pon,
aku rasa meja tu bergoyang-goyang =(
Ya-Allah tabahkanlah hatiku ni
permudahkanlah segala urusanku
takut sangat aku xmampu nak berfikir dalam dewan exam kang
Ya-Allah, minta jauhlah


To "Mr F", thanks for the big support
saya kembali "kuat" sebab awak
walaupon sekarang ni masih lagi kurang sihat,
dengar kata semangat dari awak, terus rasa ok sikit



nota kaki: menghitung hari utk cuti sem. Aku dah xlarat gile ni. penat sgttttt

6 ulasan:

Judiene berkata...

xlarat pn smpt lg post entry
hahaha
good luck!

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

study2 jgak..kesihatan kne jage..ok..

StrewberiManis =) berkata...

judiece :

taip entry sambil baring buleh la
cuba bila tengah duduk
mau haru biru entry ni =P

btw, thanks ye
u too, guddluck =)

StrewberiManis =) berkata...

princess :

thanks sis =)

zaini berkata...

study r rajin2 erk makcik.. :-P

StrewberiManis =) berkata...

zaini :

tu dah semestinya
tak kan nak study malas2? =P