Ahad, 25 April 2010

final exam

fushhhh 2papers telah berlalu

lagi 3papers menanti

errrr 2papers ni pon dah perit sangat

bila study, ngantuk. nak tido

bila tido, kejap2 terjaga

dah la aku ni jenis payah nak tdo balik bile terjaga

xlena kau tau

sebab risau banyak tak cover lagi

hehhh bila la "derita exam" ni nak tamat

mahu balik gombak

rest & enjoy puas-puas

ohhhh indahnyaaaa

seindah sebiji strewberimanis

hahhaa ni dah mula merapu ni =P

ok, entry sekadar nak alihkan mata aku dr buku ke laptop sat

kata orang, kasi berehat seketika =)



ok, tuan blog mahu mandi

mahu segarkan badan & mata

tak mahu tdo wpon mata gila punya kuyu ni

sebab 3-3 papers yang tinggal ni, adalah petang

so, tak nak biasakan tdo petang

kang ade yg tdo dalam exam hall tu

pastu mintak tolong invigilator kejutkan

nak set alarm tabley

handset switch off & letak kat lantai =P




nota kaki: weekend baru ni family balik Muar. melawat nenek. Heh, aku mahu ikut. tapi ayah tak bagi. suruh study for next papers. Ayah kata, aku cuti sem kang if nak ikut, ikut la.. uh, aku dah dapat "bilikku" d gombak, xdapetttt la. HAHAHAHAHA



3 ulasan:

zaini berkata...

g.luck exam awk :-)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

selamat menjawab soalak peksa dik...

rindu lama tak singgah kat sini

(^^,)

StrewberiManis =) berkata...

thanks ;)