Rabu, 14 April 2010

Final exam mode

Nothing much to jotting down
only O.N.E word can describe "everythings"
T.I.R.E.D
yessss, only that word!
since naik cuti CNY,
berderet test-test
bermula common test 1,
follow by common test 2,
plus all the quizes, assigmnents, extra and replacement class
Soooooo tired
asal balik class je,
*abes class pon dah petang*
mandi, rest, tunggu maghrib,
then terus tumbanggggg until 10pm
bangun tido, continue study for up coming test & quiz
3am tido balik, 530am bangun balik
mandi, solat & siap2 ke class
class pukul 830am
730am dah keluar rumah even though rumah sewa ni dekat aje dengan uitm
weekend pulak ade test
test-test ni xcentrelized due to certain papers are not under my faculty
so depends on that lecturer nak buat bile
dibuatnya dia nak buat test time hari yang due date assignment,
tak ke haru?





~Penat sangat sampai tertido dalam class? nehi nehiiii!! Aku xpenah tido dalam class even though gila punya mengantuk! paling kuat pon, p toilet, tenyeh air dekat mata ni. Kasi halau setan2 yang bertenggek dekat mata ni. Haha =P. Tapi ajaib kau tahu, dalam class sikit punya mengantuk. keluar kelas nak p basuh muka ni, tibe2 terus segar saat kaki ni melangkah dari class. Haha. Ni bukan mengantuk tak cukup tdo. tapi mengantuk sebab tak cukup oksigen. hehe. Biasalah, class berhawa dingin =)


Pilih order pon tertdo? kau biar betul N. kritikal dah ni. Haha.. tak delah, aku pandang bawah. tengok menu. effect from the camera je pon. Sila jangan tertipu=)

Inilah wajah sebenar penulis ketika ni. (muka xsudi nak senyum kah? =P )Plus, minggu depan my first paper final exam ok. Minggu ni class on macam biasa & malam esok aku ade lagi test. Gila kotttttt. Untuk final, aku tak prep ape pon lagi. Gila ah sem ni. mencabar betul. dah la secara average, paper nye heavy.


* sila abaikan eyebag 6KG & mata yang sembap tu ye. As usual, tak cukup tido =(.. owh, cepatla cuti sem. memang aku nak bantai tdo puas2. nikmat gila kotttttt. hahaha. Final belum abes lagi, dah berangan =P*




here are my papers for this semester,

21/4: AIS 630

23/4: MAF630

28/4: QMT429

3/5: FAR450

8/5: CRG530


Good luck to my self, housemates & classmates =)
Semoga Dean's List menjadi milik kita utk sem ini
Aminnnnnnnnn (=.^)


nota Kaki: Paper hujung2 gap dia lama sikit. If stress, sila bersedia bawa saya untuk berhibur ye Encik F. Alaaa, as usual. Macam tak biasa pula. ihikkkk =P

4 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

gud luck dik!

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

thanks dear =)

Zack ~ 'A berkata...

gud luck N!! yupppppp setuju sgt ngan N this sem mmg haru biru gle.. semua pon tak sempat.. sehingga ke study week masih tunggang langgang ngan program itu dan ini... nak study pon tak sempat.. aishhhhh... time ada klas lg la kan.. penat melampau harus tertdo.. heheh.. ape2 pn chaiyokkk2 N.. :D

StrewberiManis =) berkata...

Zack ~ 'A:

yupp betul kata kamu
tapi kamu lagi beruntung sebab ade study week
saya xde tau
lagi haru!
tapi xpe, ade hikmah semua ni
cewahhh pandai pulak pk positip =P

btw, goodluck juga utk kamu =)

*menghitung hari utk cuti sem. penatttttt =(*