Sabtu, 6 Mac 2010

MATRADE

DATE: 4th mac 2010
VENUE: Menara MATRADE, Jln Duta
PROGRAM: Program Outreach MITI-MATRADE Bersama Para Pelajar IPT


If I not mistaken, UiTM hantar 80 student (plus minus)


OK, tgk pic jela yeh
malas nak bercerita la
masih lagi dlm mood down (T___T)
*down2 pon, buleh lagi update. sengal betul =P



Minister. Beliau ramah dpanggil dgn nama "TOK PA" =)


B4 breakfast, beliau bg speech sket.
sbb xdpt join prog ini.
ada hal lebih penting d kelantan.
So, timbalan dia akan meneruskan prog ni sehingga tamat =)


Hamboiii kau lina,
duduk sebelah minister nampak
dah2, balik table kau balik
*table lina sama dgn kami
ada nada kecemburuan disitu
hahaha =P
Actually lina d tugaskan utk menyambut Minister
so, berpeluang la dia duduk bersebelahan =)


PIc below adalah d exibition, library as well as at museum =)


Gadis dapur
hahahah =P


Dan xlupa juga gadis2 peti sejuk
hahahah =P


My beloved housemate =)



Jgn tanya kenapa aku dpt 2paper bags. Ehem2, jgn jeles ye =P


Sila teka tuan punya kaki setiap sorang
Berjaya kah anda? =)

Dengan ini, kami berikrar bahawasanya....
errr jap2, tabley ikrar 5-5 org la
sebabnyeeeeeeeee

.
.
.
lina angkat tgn kiri
ayie xangkat tangan langsung
so, both of them disqualified =P

tikah, walaupon kau nmpk muka je,
kau masih lagi qualified
jgn risau
hahaha =P

Rasa macam fofular je
lina asek nak capture pic aku je
hakikatnye?
hahahha =P


Menara berkembar KL telah menemukan kami =)
Terima kasih menara
ihikkkkk =P





abg guard pon nak msuk dlm gambar kami kah?
siap berpeluk tubuh tu
kacak sungguh anda
ihikkkkk =P


With rafiq
clsmate kami masa dekat matrik
beliau pon join prog ni
mewakili USIM
lain ohh kau skng ni
dulu pendiam n pemalu gileee
skng? perghhhhhh =P


dah2, jom balik
bus uitm dah nak gerak ni
heh makcik2 ni, xreti nak balik ye =P

nota kaki: errr kate tadi tgk je pic. malas nak explain. alih2 ade je caption dekat pic. apakah? hahaha =P


3 ulasan:

Diarihatiku1976 berkata...

wow.. untung dapat jumpa menteri..

StrewberiManis =) berkata...

diarihatiku :

Syukur Alhamdulillah =)

Dalila berkata...

haha..watpe kat MAtrade tuh..