Khamis, 18 Mac 2010

Buzy Mode *ade ke mode camni? hahaha =P*

phewwww nak tarek nafas sat
ihikkkk =)
almost 2weeks xupdate
nak create 1 2 post pon kekangan masa yg amat sgttt
sem ni mmg mencabar betullah
xterkira berapa kali airmata ini menitissss
huhu
Ya Allah, permudahkanlah segala urusan ku (=.=)


byk sebab mengapa aku xupdate
first n foremost, mestilah psl study
test lah, quiz lah, asgmnt lah
semuanye dlm masa terdekat
pening pale haku
result utk test 1 pon kurang memberangsangkan
ntah mengapa jadi begini sem ni
tapi Alhamdulillah wpon hanye test, aku xfailed
Final nnt aku berjnji utk buat yg terbaik
demi masa depanku

secondly, pasal masalah kesihatan
aku dah sedar lama saket ni
tapi asek tertangguh nak p klnik
means, asal terdetik hati nak p klinik,
tbe2 rasa macam OK je..xsaket pon
ok, xpe, semalam aku baru p klinik
hamekkk kau,
doc siap amek darah
nak pengsan aku tgk darah sdri


by right now, aku semakin busy dengan tugasku sbg pelajar
minggu depan saja, ade 3test harus ku hadapi
3-3 papers quite heavy
matikkk la haku
sempat ke cover semuanye??
ari ahad je, 2papers tau
FAR450 n MAR630
heh, tgk, dahla hari biasa busy dgn cls & discussion
hari minggu pulak kacau masa rehat aku
cisssss, sgt xadil =(
xpela, normallah tu,
kate student kan =)
*trying to think positive. hahaha

OKlah, undur diri dulu
mahu mandi & dekatkan diri pada-Nya
*baru balek cls sebenarnye nih =)*




2 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

xpe yunk...enjoy ur student's life...da keje bz nyerr len plak..

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

thanks yangg =)