Ahad, 7 Februari 2010

~Pabila lelaki membawa beg perempuan~ =)

tadik godek2 folder
terjumpa pic ni
nak gelak guling2 dah ni
lucu plus sweet sgt
ihikkkk =P



baik ah kau madi tolong angkatkan beg aku
thanks madi
untung siape jadi girlfriend kau =)


see, nampak x berbezaan beg dia & aku?
tenggelam kot beg dia
hahahah =P
biasalah, lagi besar beg, lagi banyak barang aku suke sumbat =P


Nota kaki:

1) Pic madi telah mendapat kebenaran dari tuan badan b4 upload d sini.

2) Pic telah drakamkan pada sem lepas. (sem 5)

3) Aku masih berada d mood busy. InsyaAllah cuti CNY nnt aku update ye. masa tu tgh cuti midterm laaaaa. i likeeee =P


13 ulasan:

Judiene berkata...

tu bf u ek??
hehehe

Framestone berkata...

ok je...

bro pun kekdang bawak gak beg perempuan sambil berpimpingan tangan dgn anak2...

so xde la org fikir len he..23x

BroFramestone Blog

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

bek sungguh ati tlg angkat h.bag..

shiqin ghazali berkata...

tak berat ke beg N tuh? msti byk buku..
mnt die bwa handbag plak ke shopin complex

asmadi berkata...

hahaha.. mmg berat pn beg die.. da mcm angkat beg simen jek.. muahaha... asal pic 2 nmpak cam ak nyah jek,,perghh,,,bahaye 2.. haha.. pape pn tlg ikhlas 2.. haha.. sem 5 yg berbagai2 ragam..:D..

StrewberiManis =) berkata...

judiene :

xla, kawan saje =)

StrewberiManis =) berkata...

framestone :

hahaha =P

bro punye strategy sgt bagus
buleh dpraktikkan oleh laki2 d luar sane =)

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

dia mmg baik pon kak N =)

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

nak ke dia bwk kat shoping complex?
tettttt
hahaha =P

StrewberiManis =) berkata...

asmadi :

eh, pandai kau kutuk beg aku yeh?
dushhh kang
hahhaha =P
*beg simen pon beg simen la, aku pasrah. hahaha

yesh, yg penting ikhlas,
TQ yeh?
lain kali buleh bawakkan lagi =P

Tanpa Nama berkata...

kau mmg beg berat ntah isi ap
huk
aku g wad x bwk ape pn,smpi2 nak clerk pt
'eh,aku x bwk beg rupenye'
bahaha

StrewberiManis =) berkata...

kau mmg
sengal kot
beg pon xbawa
mst dekat pocket white coat kau tu, sumbat segala2nye
hahaha =P

Tanpa Nama berkata...

eh mane ad
g wad bkn tuk bc buku
klu nak bc buku baik aku balik bc ats katil smbl kroh kroh kroh
aku cop meja nak stadi cuti ry cina nh
kau g stadi kat dapo