Ahad, 21 Februari 2010

Gombak, Melaka & Shah Alam

Alhamdulillah dah smp shah alam
mlm tadi gigih iron baju kurung
sbb malas nak iron dekat rumah sewa
hehh aku ni,
makin hari makin malas
nak buat tu, adoiiii malasnyee
nak buat ni, malas gileeeee
pendek kata semua malas
ok, sila jangan contohi aku =P



masa tgh download lagu malam td,
tiba2 farith call
(adik aku yg d MRSM tu)
call rumah xde org jawab
heh, mmg la, kau call tgh mlm
aku nak pick up pon serammmmm
*alasan xmo jawab sebenarnye =P
tu yg dia call handset aku
katanye dia mintak parents dtg esok,
which is today
sbb dia nak barang dia
espcially sandal
yg dia pakai skng ni dah putus
nasib siang tu aku dgn huda p JJ
gamble cari sandal laki


mula nye parents xmo datang
minggu berikutnye baru datang
sbb xde yg urgent pon
saje2 dtg melawat
since dah si farith tu call sbb sandal putus la hape la
dah la call tgh malam
mintak aku pas phone dekat mak
aku ni, org tgh tdo , mmg xbrani nak kejut
ahhh nak xnak, pas jela phone dekat mak
hahaha =P
parents aku pon cam kesian la
sudahnye aku yg msuk tdo pkul 4pg,
kena bersiap after subuh
sbb after p MRSM dia, terus hantar aku
mau mata aku cam panda je ni
mmg aku tdo dlm keta td
mmg ngntuk gile yg amatttt


ketabahan seorg kakak menghatar barang
hahaha =P
dah la panas terik gile ni weiiii
ikotkan nak duduk dlm keta je
gilee panas
ok, ade sape2 nak buat calon?
hahhaa senget betul aku ni =P


harini, mereka ade aktiviti
means xbuleh ade dlm bilik
so, aku hantar barang adek aku ni smp ke bilik
ikotkan xbuleh
yelaa wei kau gile masuk asrama lelaki
aku nak masuk sbb nak try rak
farith suruh aku beli
*alasan tabley blah
sbb locker dorang kecik gile
xmuat nak letak t-shirt2
heh, kalau baju aku la, gerenti xmuat
hahahha
try2 pasang, cun pulak
tapi sayang ade 3 layer je
if ade 6 7, cun gak la
1st layer: toiletries
2nd: purse, songkok
3rd: t-shirt
4th : t-shirt
5th : seluar
6th : seluar

*mai zoom sketttttt*



cun sgtt
tapi tabley letak byk barang
nnt melendut
hayoooooo



bilik dorang xde pintu
just tembok setinggi kepala sahaja
masa pic ni capture,
aku dari pintu msuk
macam bilik tentera ajeeee
hahahha =P

*katil farith yg ade bolster tu. sarung lain sbb cadar & sarung bantal adalah dari mrsm. tapi kena bayar la weiii. mana ade bnde free skng ni



6 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

kakak mithali...

UnGu VioLet berkata...

mmg pun.. skrg nie kat m'sia semuanya bayar.. kat UK nie, byk lg khdmat yg free..

shiqin ghazali berkata...

adik N mrsm kt aneR??
tun ghafar baba ker?

StrewberiManis =) berkata...

princess N;

yeke?
ehem2 =P

StrewberiManis =) berkata...

ungu violet :

mmg pon.
jejak kaki keluar dr rumah pon,
dah kne pk bape byk kos nak kne bear
adehhhh (=.=)

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

xla dear
kat Alor Gajah, melaka =)