Ahad, 31 Januari 2010

Hoyehhhh Scholarship Sudah Masuk =)



quite busy right now.. =(
tapi pabila mendapat notis scholarship JPA sudah masuk
*JPA = Jabatan Perkhidmatan Awam
terus buat2 xbusy
hahaha =P
TQ JPA!! =)
sem ni lewat seminggu JPA masuk
apehal ntah
xpela, jnji duet sulah masuk woo
manyak selonok! yipiiii....... =)
ok, nak sambung buat kje yg delay
mari masamkan kembali raut muka
heh, bila la kje2 ni nak siap



10 ulasan:

cik EPAL berkata...

best dapat duit :D

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

yeahh...ley r open table..

shiqin ghazali berkata...

blnje PIZZA!!!!!

Nurul 'Ain Binti Mustar berkata...

cne ko mohon jpa?

StrewberiManis =) berkata...

cik EPAL :

mmg sgt besh =)

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

buleh aje yunkk =)

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

buleh aje
tapi adakah ku akan melihat saja kamu makan?
dan saya makan salad & mushroom again?
owhhh tidakkkkkkk
xsanggup rasanye =P

*dugaan org berdiet. cepat nau nak terliur =P

StrewberiManis =) berkata...

ain :

aku apply masa dekat matrik
by using CGPA matrik
so, by time sem 1, degree, aku dah dpt JPA

try ah apply
if dapat, jgn lupe belanje aku =)

Nurul 'Ain Binti Mustar berkata...

tp kalo mcm kite apply gne result 1st sem bley?

klo dpt aku banje ko strawbery cokelat keyh! :P

StrewberiManis =) berkata...

xbuleh.
kau kena apply by using ur latest CGPA

cthnya macam kes kau ni,
kau kan baru abes dip
so, guna CGPA dip kau

tapi if katakan CGPA xberapa nak cantik,
masa sem 1 degree,
kau perform well
dptkan 3.5 n above,
then baru apply
masa tu, pihak jpa akan tgk CGPA sem 1 kau (latest CGPA)

faham x?
Selamat memohon =)

ok, xde hal la
stoberi coklat pon ok ah
hahaha =P