Sabtu, 9 Januari 2010

~dari Shah Alam ke Gombak =P~

Gambar lama ni weh. Jangan tertipu. Hehe. Masa p kenduri tikah, banyak pulak aku capture pic aku sorang. So, aku try publish kat sini since aku xde pic latest. Kang ade pic latest, aku post ye, maklum la, dah bukak sem ni, rasa berat je nak capture2 pic bagai. Makcik segan *yeke? haha =P


Ehem2, sebenarnye skrng aku ade d gombak
xsampai seminggu d shah alam,
dah cabot balik rumah
hahaha =P
xdela, actually nak amek barang
tu yang ptg semalam, after cls mandarin,
gigih terus balik naik train
sampai rumah pkul 8:05mlm
terhegeh2 la aku nak solat magrib
nak buat macam mana,
time magrib aku atas train
dok menyelit dgn org balik kje
fushhh azab bebbbb
letih dbuatnye =(
tula, b4 naik sem, ayah bnyak kali suruh bwk keta ke shah alam
tapi aku xnak since 3org hzmate aku bwk keta
so, aku tumpang dorang jela
bulan2 bayar minyak
tau2 jela kos hidup kat shah alm
mmg tinggi
selagi buleh jimat, kite utilised kan
biasa la budak akaun.
bukan kedekut ye =P
owh nasib aku balik shah alam mggu lepas
kan aku nak delay seminggu
minggu ni baru balik shah alam
kau tau x sem ni mmg gile
1st day cls, terus belajar
abes half of chapter 1
buleh kate semua papers camtu
kalau aku xbalik lagi,
mst banyak tinggal
gile ahh
culture shock dbuatnye
ikotkan sem2 lepas, 1st day xblja lagi tau
uhh lepas ni tak buleh ikotkan perasaan lagi
firasat xbuleh pakai. hahaha =P
nex week aku dah start busy
lecturer mula bg project & asgmnt
pastu utk cls FAR450,
lecturer akan buat pop quiz
dia xkan bgtau bile quiz.
kalau xready,
nasib kau ler
lukih la muke kucing kat ketas jwpn
hahaha
so, stiap kali cls FAR450, aku kena get ready
uhhh xsukanye aku bab2 pop quiz/ test ni =(
rasa macam hidup xaman je
nasib badan
tapi aku pasrah
hahaha poyo gile =P


nota kaki: Sorry entry kali ni agak tunggang langgang sket. macam kelam kabut pon ye jugak. Jiwa kacau la. serabut =(

4 ulasan:

kaseh_shakila berkata...

wah3x...besh er..dpt lik umh ble2 ms jek yek..ni dh kre lwn tokey ni..hak3x...

StrewberiManis =) berkata...

kaseh_shakila :

ala, balik nak amek barang je
hiksss =)

shiqin ghazali berkata...

hahah.. aku pn lpas claz 3rd lnguage trus cabut blik semban~
homesick

StrewberiManis =) berkata...

ekin ;

homesick kah?
padahal xsmp semingu d shah alam
hahaha=P