Sabtu, 2 Januari 2010

~Cuti Sem Dah Abes ye Cik N. Sila Pasrah =P~

macam xpercaya esok nak balik shah alam ;(
rasa nak merayu dekat ayah
nak balik shah alam ari isnin
hari 1st mmg xblaja lagi
kate 1st week kan
ntah2 lecturer baru dapat jadual hari isnin
pastu clash clas
patutnye student dia masuk cls tu
tapi group lain masuk
naik ofis, refer kat ofis cls mana patutnye masuk
ofis pon busy
so, mari kite turun cafe, isi tank
haha =P
ni mesti kes jadual banyak kali tukar
so, sane sini prob
aicecehhhh pandai aku bagi alasan
*but its true. Every sem camni
padahal malas nak balik shah alam lagi
hahaha =P
aku sorang je xbalik lagi kot
housemate yg lain dah sampai umah sewa
ok2, tgu ayah balik dari surau sat,
pastu merayu
kuarkan ayat2 manes
semanis strewberimanes.
ok2, ni dah merepek =P






Cuti sem ni aku tolong aunty tini buat cupcakes lagi
mula2 malas nak tolong
konon nak rest se-syorga yg buleh
tapi tbe2 tahap kebuhsanan menjelma
perghh ayat, tabley blah sungguh
ohh, maafkan penulis ye
maklumla, emo xdpt trime sem dah buka =P
so, aku pon tolong la
sebab aunty tni terima tempahan sebanyak 700pcs
with 7decoration every 100pcs
so, 7deco x 100pcs=700pcs
haipppp2, I dapat gaji tau
tu yg nak sgt beli kasut crocs
hahaha =P
"Aunty Tini, cuti sem nnt N nak buat cupcakes lagi tau" =P
buleh beli sandal, handbeg, msuk ASB
ASB las skali tu
nampak sgt if ade balance baru nak simpan =P
hahaha =P



OK, kan baru2 ni makngah & pak ngah balik dari mekah
so, ayah & adik beradik ayah
menjemput d KLIA
tdo d gombak semalam,
esoknya ayah antar ke penang
mula2 ayah xnak hantar
tapi 3kereta yg dtg ke gombak ni,
muat2 utk anak bini masing2 je
so, ayah offer utk hantar
aku xikot ke penang ye =P
ohh cepat pulak flight makngah
ayah sampai je, makngah dah siap tgu
masa mak ayah dulu, mau sejam lebih tgu
dahla flight delay, tgu bagasi lagi
perghhh sempat aku tdo 2x
hahaha =P

utk sem kali ini, aku beli mana yg xde je
just topup la org kate
tbe2 xbernafsu nak membeli
slalunye aku mesti ade beli barang "gerak hati"
xde dlm list, tgk2 macam best je,
terus capai
tapi kali ni x, ape yg aku buat list, mmg aku beli tu je
abes beli terus balik
kang lagi lama dekat JJ,
ade je nak beli
hahaha =P

eh2 ade pic penulis la
ohh maafkan beliau ye
beliau mmg macamni
hahaha =P
actually pic mgu lepas
masa p one utama (OU),
misi mencari sandal crocs
tapi xde
cisssssssssss =(



4 ulasan:

cik EPAL berkata...

suka pakai crocs ea?? ;)

StrewberiManis =) berkata...

cik EPAL :

xla, berkenan yg mane2 pon jadik
tapi ikot kemampuanku as student la yekk
ihikk =)

Judiene berkata...

xtaw la nape ramai yg suke pakai crocs
to me, it looks simple and easy to wear
but just that
nothing about it that can make me love crocs
huhuhuu~~

StrewberiManis =) berkata...

judiene :

pandangan pertama
terus menawan kalbu
tu yg teringin
ihikkk =)