Sabtu, 16 Januari 2010

Aku Dijemput Ke Jamuan Itu. Happy Tapi Malu Sgt! haha =P

Actually masa aku dlm cls mandarin
tibe2 Puan Erlane call aku
time tu tgh take 5..
rest kejap la wehh
2jam blaja mandarin,
mau terbelit lidah aku ni
hahaha
Puan suruh datang level 12
ade makan2
Ishhh segan ah aku nak p
aku bagi alasan ade cls
*mmg aku tgh ade cls time tu
after letak phone,
Puan msg aku pulak
suruh datang jugak
bawak kawan2 skali
puan tunggu kami
adehhhh,
mula macam segan nak p
yela weii, ni jamuan utk lecturer2 yg baru balik buat PhD
aku ni yg tgh amek degree xgrad lagi,
segan ohh nak p
tapi macam Puan Erlane mgharap aku dtg,
Akhirnye dtg jela dgn muka buat2 xmalu
hahaha =P


Alamak xnampak pulak aku bulatkan
hanye 3 lecturers je yg penah ajar aku
3-3 dari kiri,
Tudung hitam : Puan hilwani
Tudung biru : Puan Hanim
Tudung putih (bj pink): Puan Erlane

Since kami (aku dtg dgn huosemate. mereka juga clsmateku) dtg dah lewat
so, makanan pon tgl sket2 jela
alaaa xpe, kami xkesah
sbb bukan celebration utk kami pon
hahaha =P
tgk tu, cake pon tgl suku aje


sumpah malu gile wehhh
yg dtg kebanyakkan lecturer & staff sokongan aje
student mane adeeeeee
rasa nak pakai topeng power rangers je
makan pon tunduk2
xangkat muke sgt
segannnnnnnnnnnn
hahaha =P





ok fine, rusak lagi diet aku =(
tapi dah Puan ajak, then aku dtg jela
tapi xkan aku xmakan?
kang Puan pikir ape lak
"eh student aku ni xnak celebrate kjyn aku ke"
ok2, aku makan soto & mushrum soup with garlic bread
sedap yang amattttttttttt =)
Actually ade makanan lain
mmg banyak gile
since aku tgh diet,
xbernafsu sgt la
hahaha


lepas makan rasa nak blah cepat2 je
gile malu ahh
salam Puan & said congrats
pastu ade lecturer tahan aku
bg gift ni
YaAllah sumpah malu gile
muka dah merah2 dah
terasa kerdilnye diriku ketika itu
yela lecturer2 kebanyakkannye PHD,
ni aku degree pon xgrad lagi


tapi aku rasa bertuah sgt Puan jemput ke jamuan ni
wpon aku bukanlah d kalangan staf & lecturer
ye, aku hanye student sahaja
Thanks puan =)
Actually Puan baru balik dari UK
ade conference d sana
dah 2 sem puan ajar aku
FAR315(sem 3) & FAR430(sem5)
aku mmg rapat dgn Puan sbb suka tnye soklan if xfaham
smpaikan dekat YM pon aku tnye
If text puan, xpernah xreply
send je, terus dpt feedback
yes, Puan amat mengutamakan student2nye
dan beliau pgl aku "S.T.R.E.W.B.E.R.I" dlm cls
lawak je
hahaha
smp skng melekat nama tu
asal jmp dekat faculty je,
mst tegur,
"Hye strewberi, ade cls ke? "
hahaha =P

*pesanan dari penaja: tak rugi pon anda close dgn lecturer. tapi bukan close sbb bodek ye. It is two different things =)*



6 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

cun oke kek die..smart r...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

kek mabeles
siap ada pic

hehehe....nama setoberi memang cute

=}

Stylogig berkata...

Makanan byk en time tu.
Bungkus la kasi aku.Hahaha.tak malu tol.

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

mmg pon. cun gle ah =)

StrewberiManis =) berkata...

yanie :

cuba bayangkan muka sndri kat kek tu
mst bangga gle kn kak?
berbaloi dgn usaha =)

StrewberiManis =) berkata...

stylogig :

xkuasa aku nak bungkuskan kau
aku makan kat situ pon segan gle,
ni nak bungkus?
pehhh kau ni biar betul