Ahad, 6 Disember 2009

~Kenapa Aku D Utara selama 5 hari?~

sekadar gambar hiasan. pic lama nih. saja upload utk tatapan penulis. Ok, orang lain nak tengok bersama, penulis xkesah. Penulis lagi sukeeeeeeee =P


ok2,kenapa aku d utara selama 5hari?

kenapa lepas kenduri je xterus balik gombak?

meh nak jawab meh =)

*rajin pulak nak jawab. tgh boring ni =P*

10hb: akad nikah

12hb: khatam Al-Quran

13hb: kenduri bersanding

see, lopong2 kan date dia?

ofcuz la bertolak dari KL 9hb

gila hape 10hb baru nak btolak =P

mula nak booked hotel bukit merah

tapi bila aku cek online

fully booked lak

yela, hujung tahun kan, pulak tu school holiday

tu yang pginapan kami ade 2

hotel area taiping & homestay Tasek Gelugor

homestay dah booked

hotel dalam proses nak booked

memandangkan ade gap kan,

kami buat la plan kami =P

11hb InsyaAllah kami bermandi manda d Bukit Merah

siapa mahu pergi Bkt Merah 11hb nih?

buleh la kita ketemu ya =)

owhh ye lupe lak

aku & ayie bertolak dari KL berdua saja

then jmp yang lain2 dekat Kemunting

which are Tijoh from Terengganu,

Lina from Perlis,

And Aisyah from Taiping

lepas jumpa d Kemunting baru gerak ke hotel

esoknya baru naik ke Penang

Tikah akad nikah

sebelum abes aku taip entry ni,

aku harap ayie dapatkan rehat yang secukupnya

kerna aku xnak drivee

hahaha =P

gila keji punya kawan

xdela, ayie dah penat kang, we all gilir2 drive

hope perjalanan lancar

doakan kami yehhh? TQ

1st time drive sendiri ke utara bersama rakan

gila punya besar L.E.S.E.N ayah bagi kali ni

b4 ni, jgn harap la ayah nak bagi lepas

kuar malam toksah caap la

harapannnnnnnnnnn

TQ ayah. N xkan salah gunakan kbenaran ayah bagi ini

mula pk lagi selamat naik bus

yela perempuan kan, bahaya skng ni

tapi memikirkan nak ke rumah tikah kang,

transport problem

tu yang bawak kereta

owhhh kos minyak, hotel, makan, tol, bkt merah, jalan2

gile laaaaaaaaaaaa

kena start menabung ni

eh2 tapi sempat ke?

lagi 2 hari nak berangkat??

hahaha =P

ada nak tgk pic tikah?

jap nak cek, ade x

kang aku tepek hujung entry ni

if tikah dengan penulis, lagi cunnnn =P

xterbayang beg baju aku

1bagasi besar kah?

aku balik cuti sem ni pon, penuh kereta

sampai kena pangku2 lagi

hahaha =P



ok, layan pic tikah bersama penulis. gigih tu aku godek2 dalam folder. haha.. =P Sila abaikan muka penulis. kala ni gambar dirakam seminggu b4 exam. which is semua dh tau, sem ni xde study leave. so muka agak "ketat". time ni la lecturer nak buat extra class la, quiz la, test la, presentation lagi, aduhhhhh makcik stress (=.=)





7 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

sakan kamu ke sana ke mari..beshnyerr..

shiqin ghazali berkata...

drive carefully.. balik dgn slmt..
n update blog!!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

syok nyer dia cuti2 mesia

hehhehe

StrewberiManis =) berkata...

Princess N :

cuti sem ni baru nak jalan jauh sket kak. b4 ni dok umah saja =P

StrewberiManis =) berkata...

syiqin:

TQ dear.. InsyaAllah =)

StrewberiManis =) berkata...

yanie putrajaya:

biasalah. hik hik =)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

jangan lupa hapdet blog k

hehhehhe