Rabu, 30 Disember 2009

~Ehem2, Laptop I Dah Laju La =P~

haha tajuk tabley blah sungguh =P
actually aku baru dapat laptop ni balik
tengahari tadi aku hantar d "Sesiput Solution"
CLICK DISINI utk view web
which is Incik Fauzy ownernye
like I was said before, laptop ni perlu d repair b4 naik sem
b4 ni ade gak aku dok mbebel psl laptop ni
slow la, hang la, tetiba off la
ahhh macam2 la
nasib incik fauzy itu penyabar orgnye
if x, dah lama aku kena pangggg
hahaha =P
so tadi incek fauzy telah format =(
kalau buleh aku xnak format
ni 1st time format tau
keadaan laptop ni sgt kritikal
tu yg incik fauzy format aje
tapi data2, incik fauzy ada back up la
giloooo kau hilang macam tu je
kata incik fauzy, format normal ambil 2 3 jam aje
but laptop ni over kau
dari pkul 1ptg smp 9mlm
jap nak kira bape jam =P
haaa, 8jam
sila bayangkan betapa kritikalnye laptop ni =P
tu pon ade hati xnak format =P
ok, sekarang laptopku sgt laju
nak kejar siput incek fauzy sat
haha =P
TQ incek fauzy =)
lepas ni if ada prob lagi,
saya cari kamu ye =P
owhh price?
[beliau kata free pada awlnye. special customer kot? ehem2 =P. wahhh gila ke nak bg free je? Penat tu mengadap komputer seharian. Tapi aku tetap bagi. Berapa? biarlah rahsia =P ]
sgt murah & bpuas hati
meh siapa2 ade prob komputer,
berundinglah dgn incek fauzy
*ehem2, promote ni, nak burger king eh nnt =P



nota kaki: Laptop ni merupakan Asset pertama yg aku miliki. Membeli dgn wang pertama yg ku terima dr JPA as scolarship =)

10 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

same laa kite..lappy asset ptama..

faRk berkata...

gile ko. ternak virus ke ape? virusville....

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

eh sama dgn kak N la =)
ihikkkk =)

StrewberiManis =) berkata...

fark :

yes, salah satunye mmg ade virus pon =P

Eazy Izzuddin berkata...

lappy pertama juga beli pki wet elaun
xD
still bertahan n maintain laju
hehe
xD

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

wahhh hebatnya kamu jaga
mintak tips buleh? =)

Judiene berkata...

ni nak bukak ladang virus ke
hehehe
the most scariest thing kalo nak format laptop is takut brg2 dlm tu hilang
ohhhh tidakkkkk!

StrewberiManis =) berkata...

judiene :

tu la cuti sem ni xde kje sgt,
ha hambekk, ladang virus pon buleh bukak
hahhaa =P

yes, member2 i pon ada kata about that. tapi i percayakan incek fauzy sebab beliau adalah tetttttttttttt
hahaha *sila isikan sndri ye =)

adeq_fauzy berkata...

Tak perlu risau. Sebelum format boleh buat backup.

StrewberiManis =) berkata...

adeq fauzy :

sekarang xrisau lagi
TQ ye =)