Selasa, 29 Disember 2009

~Berakhirnya cuti semku~


pejam celik pejam celik,
kini sudah 7minggu cuti sem berlalu
next week lecture bermula
aku masih undecided nak balik shah alam bile
sabtu or ahad?
ke sabtu depan baru balik?
which is my previous pgalaman,
first week mmg xblaja lagi
jadual pon berterabur
*kes banyak kali tukar jadual*
certain lecturer pon ade yg xmsuk cls lagi
masuk pon, just past around the slybus & pkenalkan diri
pastu cls abes..

~ sekadar gambar hiasan. macam biasa, picture gedikku ketika d homestay =P~

cuti sem ni mmg aku duduk rumah saje

xbernafsu utk kerja part time

tapi aku ade la tolong2 aunty tini buat cupcakes

ohh cuti sem kian melabuhkan tirainya

*wahhh aku taip ke ni? skema gile =P

barang2 utk sem depan haprak xbeli lagi

kalau sem2 lepas, 2 3 mgu b4 sem bukak aku dah beli

punya semangat la katakan =)

kali ni nape ntah aku kurang semangat

maybe sebab dah masuk sem 6

means 5 kali buat bende yg sama

boringgggg

xpela esok aku try buat sikit2

beli stationery, ubat2, sandal, n etc





nota kaki: Sedar x sedar, ahad ini, which is 3jan10, ulang tahunku yg ke 22. Wahhh cepat betul masa berlalu. Terasa macam baru abes SPM. wakaka =P

8 ulasan:

cik EPAL berkata...

lawa homestay :)

StrewberiManis =) berkata...

cik epal :

mmg lawa pon
nice je view dia ;)

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

slamat blaja & epy bday in advance...

ain berkata...

homestay kt ner??
tape la hanna aku tolong sambung cuti tok ko k :P

shiqin ghazali berkata...

hepy becoming birthday!!!!

sy pn malash nk blik uitm~ help help.. mlsnye nk naek tgga yg tggi itu

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

TQ akak.. ;)

StrewberiManis =) berkata...

ain :

homestay ni dekat tasek gelugor, penang

citt tau la kau dh abes study
saje jeleshkan aku ye =P

xpe, aku pasrah kau smbgkan cuti aku =P

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

ha'ah tau xpe
sgt malas ;(

mari kita berpikiran positip dgn memikirkan ianya bukan tangga
bahkan ianya adalah eskelator =P

*nak kata lif, lif kat fac pon asek rosak aje =P