Khamis, 19 November 2009

Mereka Hampir Berjaya. Aku Bila Lagi??

alamakkkkk golap pulak pic ni
pic was taken 4months ago
aku perapkan dulu kat laptop ni,
baru publish kat sni
hehehe
xdela, actually dari dulu nak share
tapi kat shah alam nunnn,
bz laaa
tu yg asek delay je
huhuhu
ok, midyear baru ni,
kan aku wat shortsem dikala friends ku yg lain coti sem
["dikala" tu wehhhh, bangga cikgu2 BM aku.hahaha]
so, sgt terharu mereka2 ni,
*dlm pic above*
*eila xde masa ni. travel ke Indon bersama Ummi nya =)*
sanggup tgu aku abes final shortsem,
then hangout together
mmg every sem breaks we all akan hangout
so utk sem break ni,
mungkin xberkesempatan
sbb ada antara kami,
nak msuk prac end of this months
to eila, ain,mira
slamat ber'prac
kje leklok
show the bes performance, attitude
besla korang dh prac
sem dpn, kami terkedek2 masok sem
u all dh grad
adehhhh jelessssssssss ni
huhu (=,=)
[agak bemotivasi setelah mereka sudah hampir ke mercu kejayaan]

5 ulasan:

Judiene berkata...

wah, rajinye die wat shortsem
tp ok gak, cuti lame2 pn boring kalo xde wat pape
bgs la, cpt abes stdy
hehehe

=)

StrewberiManis =) berkata...

Judiene :

tabley abes awl la..
totap 4years
just buleh kurangkan burden for nex sem ajoo =)

Zack ~ 'A berkata...

n i nak tanya u pasal cup cakes jiran u tu... if u boleh contact me, sbb i nak test utk wedding my fren, i tinggal kat gombak jugak.. if possible leh jumpa u terus.. bleh ka n? =) ni my no phone - 012-2292739..
jgn publish ehhh.. hahah.. =P

StrewberiManis =) berkata...

Zack ~ 'A :

ok, i text u eh nnt ;)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

salam aidiladha dik...
=D