Isnin, 16 November 2009

~~makan2 selepas tamatnya exam 5th sem, 3rd year =)~~

masa tengah final exam kan,
kami cadang nak buat makan2 sket
alaaaaa, saje2 je
tapi untuk kawan2 yang tdekat la
nak ajak ramai2,
kos tu wehhhhhh
hujung2 sem ni,
paham2 jela
hahahaha :P

memandangkan rumah kami rumah bujang

plus rumah student,

faham2 jela,

pinggan mangkuk,

sudu garfu semua xcukup wehhh

hahaha..

tengok tu, cawan pon,

pelbagai corak & fesyen =P

like i was mention just now,

u all kena faham, ni rumah student =P

alahaiiii, mangkuk ade 11 je
tu pon 2 jenis yg berlainan
xpela, atleast ade kan =)
yang paling xleh blah,
aku korek2 kat dapur,
sudu ade 13
garfu ade 4 je weiiiiiiiiiiiiiiii
camne nak makan laksa ni???
hahaha
*thinkk*
.
.
.
.
.
.
tadaaaa
.
.
.
.
dapat idea =)
lepas tetamu dah pulang
kena basuh pinggan & sudu garfu cepat2
hahahaha =P

kek ni tikah buat
aku panggil kek batik
wlaupon xde rupe kek batik,
tp suke ati aku la nak panggil ape =P
licin wehhhh
cedappp sgt2 =)


xcaya eh sudu n garfu xde?
tgk tu, pakai sudu plestik je
tu pon dpt free
beli nasi bungkus kat cafe faculty,
pecuma sudu & garfu plestik
hahahah =P


tu pon masa memilih sudu plestik,
sudu plestik dah abes
tu yang aku pkai amek je garfu plestik
hahaha
biasala, rumah student.
korang kne paham
xde barang yg lengkap
lain la dah kwen sok
eh2, ape melalut tang kwen
tetttttttttttttt
hahahah =P




tapi biarla bertempat sket
xkan xde sudu plestik, buh garfu plestik kat pinggan telur
buh la kat salad, timun
pandai x aku cover??
hahaha =P


laksa yg sudah direbus
budget 1 beg je
sbb mmg xinvite ramai
tapiiiiiiiiiiii
xcukup koooo
aku turun p kedai beli lagi 1 beg
uishhhh mendapat smbutan sungguh
walaupon xckup perkakassssssss
vanggaaaaa kami
hahaha =P






tisu pon pkai tisu gulung je
jimat kosssssssssssss
eh2 ni bukan tisu kami guna kat toilet eh
mmg tisu buh kat dapo
tapi cam xsesuai je pkai tisu ni
mula2 takut gak nak guna tisu ni
takut tetamu pikir lain
tapi kami belasah je buh
at last, laju lak mereka guna
sket2 tarik, sket2 tarik
ingatkan ade yg kuarkan tisu sndri..
kot la geli dgn tisu ni ke,
tapi xde ponnnnn
semua pkai tisu gulung ni
sejuk ati akuuuuu
hahahhaaa =P

fries pon ade tau
tapi sempat utk tetamu yg petama je la
iaitu family ayie & tijoh
lepas tu kami yg tibai smp licinnnnnnnnnnnn
tuan rumah lapar la
penat memasak pagi tu
hahha =P



buh air pon kat ats meja study kami
meja ni pon atas ihsan tuan rumah tinggalkan
eh2 ape aku ni, wat ayat sedih lak
sorry2..hehehe
ok2 start balik cite =P
mula2 pk, eh buh air kat sni,
mesti minitik kat lantai
camne ni eh??
*thinkkk*
.
.
.
.
.
yessss, dpt idea lagi,
ayie bg kotak blue dia
then, cam senget la pulak
yela kotak tu buh atas kerusi study kami yang xrata
kerusi ni pon beli kat perabot naza sek 7
eh2 tu pon nak bgtau ke?
xyah laaaaa
hahaha...
camne ni?? kotak senget
nnt air mesti menitik kat lantai
*aku xnak jadi cinderella lagiiiiiii haha*
smlm baru mop..
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaa
dapat ideaaaaaa =)
aku amek menyendal pintu kat bilik aku
hahahha
sorry la, rumah student la
xde yg lengkap sgt
just ade bnde2 asas & utk study je
huhuhu



lawok kannnn??
tapi nampak cute je
xde tetamu pon yg tegurrrrrrrrr
bagusssssssssss =)
nila muka2 tuan rumah didepan hidangan kami sajikan
ohhh ye, bukan laksa je menu kami
ade agar2 milo,
buah tembikai kuning
2 ni lupe lak nak snap
bateri handset empty lak
pic2 tetamu sempat snap 1 pic je
tapi lupe nak transfer
hahahah =P


buat tetamu yg sudi hadir,
TQ so much
tahu xramai yg boleh dtg
sbb ramai dh pulang ke rumah masing2
ye, kami faham,
dh abes exam kan
kepada yg datang,
MAAF diatas kekurangan dr pihak kami
rumah student maaa
perkakas semua xcukup
MAAF sangat2




nota kaki: cuti sem ni ayah suh tolong aunty tni wat cupcakes. aduhhhhh mati aku

6 ulasan:

Judiene berkata...

wah, sedapnye laksa tuh, walaupun xde pic kuah die..heheehehe..len kali masak anta ke sini sket.. =)

StrewberiManis =) berkata...

Judiene :

eh2 lupe nk buh pic kuah laksa
hehe =)

hantar kat kamo?
bley2
delivery dpn pintu =P

RyuJi SaTo berkata...

x ajak pun ek...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

LAKSAAAAAAAAAAAAAAAAA


cedap nyeeeeeeeee


gulp..! ngidam...heeheh

StrewberiManis =) berkata...

RyuJi SaTo :

ingatkan kau dah balik
adehhhh sori2
sem dpn if kami wat makan2 lagi,
kami ajak eh?
dah2 jgn majuk
nnt xkacak ;)

StrewberiManis =) berkata...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :

lawok la akak ni
chumel je =)