Jumaat, 27 November 2009

Cuti Sem Yg Memboringkan (^.=)

gila boring cuti sem kali ni
xtau nak buat ape
makan, tdo, online
wpon aku mjadi bibik dikala cuti sem ni,
tetap buhsan wehhh
yela xkan hari2 mau mop lantai
ingat umah ni shoping complex ke?
hahaha =P
makan?
smpai xtau nak makan ape dah
semua aku balunnn
dulu yela bpantang sket
no megi2, asam2
air ade semut walau secawan,
ape kepeliknyeee sentence aku ni
jap2 buat sentence lain
AIR ADE SEMUT WALAU SEEKOR DLM CAWAN,
haaa, baru betul
maafla, mood cuti sem
ayat pon tunggang langgang =P
aku buang air 1cawan tu
jaga akal fikiran
senang menghafal
[tu pon nak mampossss aku hafal law. perittttttt ;( ]
kang blur masa exam ape nak jawab??
tdo?
dah mcm baby aku rasa diriku ni
hahaha
tdo totap cukup 8jam sehari
nak2 skng musim hujan
xhujan pon, bantai on air cond
pastu tau2 je kul 3 4pgi hujan
perghhhhh sejukkk je
nikmattttt :D
if kat shah alam,
harapannnnn la nak tdo 8jam sehari
5jam pon dah max ;(
on9? sampai dh xtau nak on9 ape
haa ni senget sket =P
yo2 je dulu cuti sem nak on9 puas2
haa skng, hambek koooo
dah xtau nak on9 ape
hahaha =P
actually byk plan masa cuti ni
tapi xde mood nak buat dlm masa tdekat
yelaa, cuti ade lagi sebulan =P
lama lagi
kang last min abes semua aku pulun buat
pastu sampai saket2 badan
fadan muka aku.
hahaha..=P
dlm masa tdekat ni nak service laptop ni
mcm &#%^&^%#@@
dah lama sebernanya wat hal
tapi as long as buleh guna word, ppt, & IE,
aku go on je
malas nak hantar ke kedai masa sem tgh bjalan
wohhh really need this lappy
mbuatkan asgmnt ku cepat siap =P
*xdela cepat mana pon, stil wat last min=P*
tadi mak ckp dgn aku,
"N, esok kemas bawah pulak"
"baik boss. nnt blanje McD. N nak ayam, mc flurry blaaa blaaa"
owhhh, see, majikan dh bg arahan..
hahaha
ok, besok pagi aku kena punch card
bibik ni sgt maju
dtg kje kne punch card
abes kje mtk McD kat majikannya
pastu kena bebel
belum buat ape2 kje,
dah request mcm2
hahaha =P


nota kaki: kenduri tikah lagi 2mgu. baju xcarik lagi. adehhhhh.. esok petang nak ajak huda p carefour la. aritu tnampak ade baju kebaya. lawa. tapi harge?? nak pitam aku tgk. yee, aku tipu. mana ade pitam. hahaha.. xpe, jap g try bodek ayah.. =P

1 ulasan:

~Love Says It All~ berkata...

JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
016 2128740 (EYRA)