Jumaat, 25 September 2009

saya mahu pulang ke shah alam =(

masih berada di gombak..
esok sudah hari sabtu
cuti hari raya sudah hampir kpd penghujungnya
plan awl nak balik shah alam hari kamis/jumaat
disebabkan nak prep test utk naik cuti ni
duk kat gombak tabley nak study sgt la
huhu =(
jam menunjukkan pkul 3:20 pagi
mata masih segar
alangkah bagus jika skng ni aku kat shah alam
buleh stay up study
tapiiiii???? =(
*cry*
plan nak balik ari kamis xjadi =(
sbb housemate yg lain xbalik lagi plus ade hal xdpt dielakkan
xpela, bg mereka beraya sakan dulu
lagipun umah mereka jauh
perak, penang, pahang
aku yg dekat ni, xkesah balik bila
if ada yg dh balik, berdesuppp aku balik shah alam
pastu plan balik siang td, jumaat, xjadik lagi
neighbour buat makan2 pulak
adehhhhh =(
disebabkan aku jarang balik gombak,
[if balik pon, aku jarang keluar umah]
kasi can la nak beramah mesra di kala hari raya ni
xpe, after solat jumaat, aku tetap nak balik shah alam
tapi, tgk2 ayah mcm tired
need to rest
aku cam xsmp ati la nak paksa ayah antar
xpela, esok masih ada
aku nak balik shah alam gakkkk
*cry again =(*
ptg2 sket, ayah bgtau esok tabley hantar
ayah ade kenduri kat johor nun
mungkin tdo umah nenek
sbb kenduri tu dkt je dgn kg mak
ari ahad baru buleh anta
maybe ayah hantar ptg2 sket or mlm
siang tu kan baru smp
sure tired
*cry again and againnnnnnnn =(*
nak balik sdri???
buleh aje
tp buku2 aku, sgt banyak
xkan aku nak mengangkut sekotak buku2 naik tren??
dgn beg laptop lagi?
adeiiiiii =(
aku nak balik sgt sbb nak prep test
kat gombak mmg tabley study
hafal skejap je..
15min later, try recal back,
forgot already =(
maybe sbb environment kot
kat shah alam always with book
kat sni, jarang la
plus, aku dh janji dgn hzmate nak pulang awl
sebab ade asgmnt group need to discus together
like law & IBM
sgt bersalah kepada mereka =(
"sory kwn2 serumahku..kita hanya merancang. Tuhan yg menentukan"
*cry againnnnnnnnnnn =(*
xpela, esok pagi parents akan bertolak ke johor
esok jugak la akan ku P.A.K.S.A diriku ini
utk prep test dis coming monday
aku K.E.N.A habiskan gak study IBM b4 balik shah alam
dah smp shah alam kang just recall2 balik je
oklah, masa pon dh pkul 3:35 pagi
mahu tido dgn sepuas2nya =))
gudnite.. Salam (",)

4 ulasan:

Izzuddin berkata...

cne u bleh kasi fokus stdy mse kt umah??
kalo i nk stdy, ssh nk stay up
ssh nk fokus
uhuhuhuu
ade gne ayat2 ape x??
:)

StrewberiManis =) berkata...

Izzuddin :

i guna "AYAT-AYAT CINTA" je kot
hikkkkks xla, kidin je

xde gune ayat ape2 pon
just when i study, i always dgr lagu
xla bored+sleepy
tp if dh ngntuk sgt,
i bantai je tdo =P

shiqin ghazali berkata...

bez nyer kamu dh abes study IBM.. alaaa..
aku ni bile ntah nk stat

StrewberiManis =) berkata...

shiqin ghazali :

tahukah kamo,
bahawasanya,
test ni sepatotnya b4 raya
lect pospone
so, if postpone,
mstla sayep sudah ready
just recal2 je
tapi tidakkkkkkkk
sbb sy xstudy lagi
hahaha =P
itulah kenyataanye =)