Sabtu, 19 September 2009

salam eidulfitri =)

wowww macam xpercaya je Ramadhan meninggalkan kite
xtau tahun depan umur panjang lagi ke x
utk menemui Ramadhan lagi =(
kini ku masih berada d gombak lagi
pagi esok after solat raya,
baru bertolak ke kampung emak d johor
mengapa tahun ni balik kg lewat?
if x, puasa ke 28 dh tercongok kat kg mak
hahaha
sebab this year, ayah dilantik menjadi pengerusi surau
imam terawih nak balik kg beliau mlm raya
kira harini la
so, ayah menghantar beliau ke airport
mst ada yg bertanye napa dia xbuleh balik sdri ke??
ok2, meh aku jwb skrg b4 ada yg pk bukan2
sbb imam tu cacat penglihatan..
bukan la tahap buta dah..
stil nampak tp kabur2..



pic was taken 1week ago..

lagi semggu nak raya,

kueh raya tgl 4ketui

hahaha

sambil2 duduk after balik terawih,

besh pulak buat moreh sendri

pastu sambil2 stay up mlm2,

laju je ngapppp

hahaha
itu nama nya semangat beraya kian membara =P

owhhhh, thn ni, baru ku tempah baju raya

3pasang sahaja

since 3years ago, pakai je baju thn2 lepas

thn ni baru ade baju raye

tu pon kena paksa dgn mak beli kain ela

di ulang, DIPAKSA

hahaha..

if mak xpaksa, pkai bj thn2 lepas lagi la

hahaha

ntah nape la dgn aku ni

assumption aku,

dh besar ni, semangat raya dh kurang

pakai je ape yang ade

if dulu, zmn kecik2,

dari ujung rambut smp hujung kaki semua nak baru

siap lawan2 dgn sepupu sape lebih menyerlah

hahaha

tp semua tu kenangan d zaman kanak2

skng dh besar ni, aku lebih bersederhana

ape yang ade, aku pakai je


oklah,sebelum mengundur diri,

saya Nur Hannah,
ingin menyusun 10 jari
memohon ampun & maaf
andai ada membuat anda semua tersinggung
sama ada sengaja mahupun tidak
"Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
maaf zahir batin"

notakaki: wpon cuti raya seminggu, raya ke5, harus ku pulang ke shah alam.. naik cuti ni, berderet test & asgmnt nak kena submit. adoiiiii, ni la dinamakan "hidup sebagai pelajar" xde istilah cuti.. =(

2 ulasan:

Judiene berkata...

byk assignment ek??
hauahahaaaa
sama la kte
ape2 pn, jgn smpai xhepi di pagi raya sudaaa
selamat hari raya!
:)

StrewberiManis =) berkata...

Judiene :

yeshhh, sama kah??
ini menandakan kite adalah student
*cam xde kne mgena je. heee :DD*

u too, Selamat Hari Raya Aidilfitri =)