Selasa, 11 Ogos 2009

K.F.C =)

phewwwwww gilee lama xupdate
bz mehhhh
dah penat balik clas
plus tutorial berderet,
nak prepare lecture utk esoknye,
xde maknenya aku nak update
kang dah stat on9 ni,
tau jela
kambeng lalu belakang aku pon xpasan
khusyuk on9
study pon x se kusyuk camni tau
hahha
eh2 jap,
napa kambeng?
ntah la,
aku pon xtau
hahaa =p
aku jadi teruja dgn kambeng ni
sbb dlm keta incik Fauzy,
ade bear kambeng
chumel seyhhhh
rase nak curi je
masukkan dlm handbeg
hahaha =P
eh2 tabley..
berdosa owh curi2 ni
if "curi" hati camne lak?
berdosa kah?
tetttttttttttttttttttt =P


ok, ni cite minggu lepas

cam biase, cite basi =P

minggu lepas ari ape ntah, aku lupe

hahaha =p

after cls, p bayar bil kat PKNS shah alam

bil2 umah sewa ni memang aku yg pegang

niat nak p bayar bil je

tp "TERSESAT" masuk KFC

hahaha =P


aku amek set ni plus air strewberi
pehhhh sedap gilossss
lama xmam kfc,
sekali bila dapat,
rase xnak kuar je dr KFC ni
hahaha
yee, aku tipu je =p
aku mam seketul, tbe2 rase muak
hehh, sape nak mengabeskan ni?
if mam dgn incik fauzy, leh la aku bg dia
kongsi2 ayam
sharing is caring whatttttt
dan2 je
pirahhhh N =P
so, nak xnak, aku pulun mam 2 ketul ni sorang2
gileee senak yut aku
jalan pon dah mcm ppuan tgh sarat pregnant
huhu

tadaaaa, ni la lina
hehhe =P
tgk lina mam burger, cam cedap je
plus dia ade fries,
pehhhh lagi la aku jeles
hahaha
xdela, aku xjeles pon
set aku ni je pon, jenuh nak abeskan
xkuase aku nak mam set dia
huhu
nak bagi aisyah, tikah, or farah,
dorang pon "BZ" menghabeskan set masing2
sampaikan ade abang ni take away kfc
bucket ayam grg jela
kami tgk, msing2 muka muak gileeee
seolah2 ayam abang tu beli,
kami KENA mam
sampai begitu sekali daya imaginasi kami
walhal abg tu xtegur pon kami
offer ayam dia lagi la tidak
so, kami je yang over
hahaha =P
nota kaki: weekend ni ade modul kena attend. saturday n sunday.8am-5pm. xattend, degree kena tahan. xkonvo la aku. uwaaaaa... ;( adeiiiii, baru plan wekend ni nak update notes2 aku. notes2 aku, cam exam question budak2 sek rendah. banyak nau kena F.I.L.L I.N T.H.E B.L.A.N.K....... hahaha =P

2 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

sampai nye hati kamoo dik...
ada KFC di sini
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kambing? hehhe kat farmville fesbuk pun akak ternak kambeng.....


hahhahhahah

strewberimanes berkata...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :

kfc je pon kak
la ni p mana pon,
kfc ade je =P

tringin nak mam char koteaw kat ofis akak
ekekke =P

akak ternak kambeng?
kate pekebun je?
ape ni kak,
baru beberapa minggu,
dh "naik pangkat"
nampak sgt akak rajen bekerja kan?
chumel la akak ni =)