Ahad, 2 Ogos 2009

di shah alam... besok dah start clas dehhhh =P

waduhhhhhh aku dah smp shah alam petang td
ni bersiaran langsung dari umah sewa pula
gileee liat nak balik sini
agak2 panas telinge ni kena membebel dgn mak,
terkedek2 la aku packing barang
hahaha =P

siang tadi p JJ wangsa maju dgn huda sat

beli stock sabun & makanan aku

sekejapan je stock makanan dh abes

baru 3mgu lepas beli

mana xabes cepat,

asal nak study je, mst nak mengunyah

tp makanan dikunyah abes licin licau

pages yang dah study,

xberganjak banyak

setakat selai 2 je

pastu sebok2 kire lagi bape pages nak abes

haha =P

aku pon xtau nak beli ape tadi
macam dah jemu
tp mulut ni rase nak mgunyah je
xde, nak membeli
dah ade, laju pulak aku mengunyah
hahaha =p

owhhh sabun 3kotak tu bukan aku punye
umah d gombak punya
mak aku pesan
mlm td pesan beli 1 kotak dah la
sebab kat umah ade 1kotak spare
pastu pg td masa nak bagi duet,
mak kate beli 2 pulak
adehhhh as long as mak bagi duet,
aku xkesah la
beli je
hahahha
bile dh smp JJ, mak call
"N, BELI 3 KOTAK LA"
haha nak tergelak aku
kat umah ade spare 1kotak,
ni beli lagi 3kotak
ehhh mak, camni ujung bulan doplas baru beli sabun lain la eh?
hahaha


ni pon aku topup mana yang xde je
sebab awl2 b4 masuk sem,
aku dah beli utk stock sem ni
so mana yg xde,
slalunye topup jela
kang beli tp xguna/mam,
membazir je
barang2 ni huda yang tolong masukkan dm bonet keta
aku ade la tolong sikit2
hahaha
TQ huda =)
sbb tu aku suka bawak dia jenjalan
angkat brg ape semua,
dia yg settlekan
tp duet mst terbangnye la
eh2 nak beli tu la,
nak beli ni boleh?
kadang2 xpasan pon dia amek barang tu
tau2 cashier tu dah punch barang
aku pandang dia, sengih je
cissssssssss, ko ni mmg la huda
tp xpe, pakai duet ayah,
so aku xkesah la =P


smp shah alam td, mau sejam lebih aku mengemas barang
gileeee banyak barang aku
punggah semua barang dlm beg
berterabor barang2 aku
pastu aku panic camne nak kemas balik
gatai p punggah semua, alih2 sdri pening
hahaha




nota kaki: Alhamdulillah cuti kali ini ade gak aku buka2 buku. xde la bawak balik saje2 je..maka, output cuti ni, xde la hangout saje yeee =P

6 ulasan:

NoRT berkata...

nak bukak kedai dobi ye

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

** teringat zaman bujang2 dulu

selalu pi kefor....beli barang dapur...kkkekekke

strewberimanes berkata...

NoRT :

kedai dobi?
hiksss napa eh?
xfaham la
adehhhh

strewberimanes berkata...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :

mengamit kenangan silam ye kak =)

NoRT berkata...

ye la dah berkotak bli sabon..... ingatkan nak bukak kdai dobi kat hostel..huahuahua

strewberimanes berkata...

NoRT :

laaaa kan dh mention kat entry ni
sabon tu mak kite la yg punye =P