Isnin, 17 Ogos 2009

black-out

aku ingatkan nak post entry ini pada hari khamis lepas
iaitu sehari selepas black out
tapi bz dgn cls, tutorial la
notes2 aku pulak cm hape je
hahaha
so, aku settlekan dulu notes+ tuto
tu yg delaykan nk post cite ni =)

after mgrb rabu lepas,

aku, farah, lina, aisyah & tikah wat discussion group

about our presentation

kami discuss d hall umah sewa kami yg kecik molek ini =)

while, ayie & atie study dlm bilik

sbb esoknye mereka ade quiz financial reporting

ayie study dlm bilik dia,

atie study dlm bilik dia


tgh2 rancak kami discus,
siap buat slide presentation,
tbe2, papppppppp
golap gulitaaaaa
hambek koooo
black out bebehhhh
hahhaa
tapi kami gigih..
stop jap, cari lilin
ade 2batang je..
ok la kan dari xde
hahah..
bile black out je, masing2 cari handset
nak suluh
mmg gelap wehhhh
bile jadi camni je,
satu je aku pk
tkt ade litar pintas yg boleh menyebabkan kebakaran
so, cepat2 aku masuk bilik,
standby jeans + tudung
pd malam tu aku pkai bj tido cam T-shirt labuhnye smp lutut
cam klakar je pkai bj tdo ni, jeans +tudung
ahhhh aku peduli ape
janji keselamatan seisi rumah ini perlu diselamatkan jika ade kebakaran
tp xde pape pon, aku yg over pikir sampai camtu
ni la akibatnye daya imaginasi terlampau tgi =P
yg memeranjatkan aku,
ayie xjerit
langsung xtkt
dah la dia sorang dlm bilik
hebatttttttttttttt ko ayie =P
if x, dia la org petama menjerit
dia ni penakut sikit
haha
ayie diam lama je, pelik gak aku
aku pgl2 la ayie,
"ayie, ko kat mana? ok ke?"
"kite panic smp xbergerak"
gelak gileee aku dgr jwpn dia
hahahha
ayie, ko mmg lawak la =P


akhirnye mereka study kat hall..
kami siap kemas2
lilin yg ade, kami bg kat dorang
[lilin kan ade 2batang je]
sebab esoknye dorang ade quiz
so, bg priority kepada mereke
see, kami mmg baik kan? =)
2lilin yg ade je pon
cahaya still xcukup
aku tgk mereka smp nak tercium buku
dekat nau
xnmpk kot
huhu
xpe2, tu semua dugaan


~ sila abaikan meja study kami yg bersepah itu~
gelap2 pon, masa tgh study, atie gigih masuk dapo
bukak laksa yg dibelinya petang td
hahha
gileee lawak
ni menandakan, blackout x mhalang sesorg utk mam =P
Lina lagi lawak,
masuk toilet, tgu lampu yg dia switch on, bukak
weiiiii, blackout ni mana ade lampu la
ko tgu la lampu terbukak ye
baru ko masuk toilet
hahaha
if blackout org duk diam2 je kan?
tp x bg aisyah
dia bukak peti sejuk
cari air soya yg dibeli beliau siang td
hahahah
lawak la
blackout pon boleh terpikir nak mam/mnum?
hahhaha =P
lina smp decide xmo p cls esoknye
sebab baju+tudung xiron lagi
hahhaa..
ape aku buat ketika blackout?
bwk hs msuk toilet,
nak ade cahaya la kononnye
then gosok gigi, naik katil,
tdooooo ZZZzZzzZZz
besoknye cls 830pg
xkuasa nak tgu ade letrik br nak tdo
dh la aku bgn 530pg
bape jam je kang aku tdo
xawet muda la camni xcukup tdo =P




2 ulasan:

Judiene berkata...

wahhhhhh
kagum sggh aku ngn kowg neh
still stdy wlau blackout
kalo aku da tarik slimut terus zzzzzzz
hehehehee..
mantap2!~

strewberimanes berkata...

Judiene :

eh tu dorang la
tidak bgku
haha =P