Sabtu, 18 Julai 2009

muvie script 7707 =)

hoyeahhhhh siang td aku tgk muvie
cite SCRIPT 7707
kat JJ bukit Raja
p dengan 3org hzmate aku,
ayie, tikah, aisyah
lagi 3 org hzmateku pulang ke kg halaman masing2
biasela, cuti berhujung minggu
yepppp, kami tgk cite yg agak &*%$#!#%
buang mase kami je
cisssss!
ade part yg scaryyy
ade part yg xlogic langsung
bak kate aisyah [hzmate aku],
cite ni cam pengarah yg baru nak belajar buat filem
hahaha jahat ko aisyah ;p
tp kan, bile time seram,
automatic aku dgn ayie jd takut
siap tutup2 muke dengan tangan
abes rusakkk tudung aku
ekekek ;p
ade 1 part ni, aku rase biase je,
means xtakut sgt la
tbe2 ayie [dduk seblah] pegang pergelangan tgn aku
takut kate nye
can u imagine, holding my wrist and in the same time ayie ttup muke dia dgn balang popcorn??
mmg lawak okehhh
aku mmg nak gelak
tp memandangkan ayie dlm ketakutan,
xkan aku nk biar n gelakkn dia
xsampai ati
sgt xde hati perut
yeee, aku baik kan??? ;p
time ni kat toilet b4 msuk cinema
tikah & aisyah kat luar
pgg popcorn
hahahha ;p
eh2 napa aku ade 2 handbeg???
ayiee punye daaaaaaaaaa
aku tlg pegang je ;p
ingt aku byk duet ke smp 2 handbeg ni?
pokai ni weiiiiii
tika saat ini, aku menanti duet schlarship masuk dgn penuh setia
gileee sopan ayat aku ;p
hahahha ;p
after tgk muvie, p mam
part ni klakar
xtau nak mam kat mane punye pasal,
kes x kesah la ni.
follow je
then, main latttttt ta li latttttt depan guardian
sape ganjil, decide nak mam kat mana
hahahha
then stil xdpt jwpn lagi,
lagi sekali kami main ooo sommmmmmmmmm depan guardian gak
gileee kena gelak dengan abg2 kat starbuck
lantakkk la, janji kami xkaco depa ;p
finally mam kat McD..
tikah, aisyah, ayie mam burger mc dulaxe
aku mam ayam goreng hot n spicy
yummmmyyy cedap =)
nak balik, kami terlajak ke klang
xnampk simpang ke "I-CITY"
which is going back to shah alam
kami ni mmg la
asal sesat je, mst ke klang
cube la sesat je JB ke, perlis ke
baru panic tahap gabannnnnnnnnnn ;p
ok2 ni dah mengarut ;p
sampai2 umah je, solat zohor then 4-4 tergolek doggg
tido
penat ;p
after mgrb, 4-4 bz study =)

6 ulasan:

RyuJi SaTo berkata...

pergh...tgk wanyng x ajak pun ek...

strewberimanes berkata...

RyuJi SaTo :

nak ajak mcm mane
dah 2mgu stat new sem, aku xpnh nmpk ko kat fac
cian aku kan?
huhu =(

Tanpa Nama berkata...

Mc'D?
org nak boikot,kau lagi nak makan..
adoii,ape punya orang laa?

-farith

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

best ker citer ni dik?
mcm seram jer.....

strewberimanes berkata...

Tanpa Nama:

haha no komen =)

strewberimanes berkata...

[yAN!e][pUTraJAya] :

xbeshh pon akak
baik jgn tgk
membazir duet & mase
adehhhh sampai ke harini sy nyesal owhhh
buleh ke camtu?
hahah ;p