Rabu, 8 Julai 2009

hantu -vs- aku kah? ;p

TEMPAT: di umah sewa, shah alam
MASA: selepas exam short sem
MANGSA: Hannah [aku lerrrrrr]
JURUKEMERA: Atikah
ALAT DIGUNAKAN: handset farah


masa ni xmasuk magrib lagi

tapi aku nak baca Al-Quran dulu b4 tunggu azan

then abes ngaji, xazan2 lagi

[Al-Quran dekat katil belakang nun]

[tu bukan tilam aku. ati punya. aku tido atas. katil 2tingkat]

aku lepak2 smbil julurkan kaki

lenguh pulak duduk bersila masa mengaji


then tikah masuk bilik aku
dia kata aku comel bila pakai telekung ini
*haaaa, ni betul ek, aku xtipu. ekeke*
[aku ade 2 tekelung. 1 umah, 1 bwk ke kelas]
pastu dia keluar bilik aku, masuk balik bawa hset cik farah
nak capture picture aku
aku pon ape lg weiiiiiiiiiiiiiiiiiii
malu la. dah la kate aku comel
ahakssssssssss ;p
aku tutup muka aku dengan telekung
hasilnya begini la gambar yang berjaya di capture
scaryyyyyyyyyyyyyyy la pulak aku tengok
macam hantu pon ye jugak
ayie tengok pic ni menjerit2 ketakutan
tapi akhirnye dia gelakkan aku
katanye aku lawak
cissssssss, tikah yg capture pic ni, aku pulak yg lawak
ekkekeke ;p


4 ulasan:

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

nakal nyer budak2 nih....
hehehhe

strewberimanes berkata...

[yAN!e][pUTraJAya] :

eh tu biase kak
slalu je begini
mcm2 aktvti pelik kami practice kan ;p

shaharul berkata...

hai lama xdgr berita...?
xsudi brkwn ke...?
tgh cuti sem ke srng...?

strewberimanes berkata...

shaharul :

heh sape kate xsudi berkawn
plg kuat pon merajuk je
xdela smp xmo kawan
hahaha

skng dh stat sem baru la
dh 3mgu =p