Isnin, 27 Julai 2009

char koteaw ohhhhh char koteaw =)

harini incik fauzy janji nak bw aku mam char koteaw
dr hari dia janji, asek la aku terbayang
las aku mam 4months ago..
kat shah alam [sek 17]
tp skng dh xde. tutopppppppp
so bile incik fauzy ajak,
laju jela aku ckp OKKKKKKKKK
hahha..
selalunye char koteaw mlm je kan?
tp incik fauzy kate ade kat wangsa maju.
bukak siang. cedappp
perghhh meleleh ayaQ liuQ aku dok terbayang2 je
hahah..
janji dgn incik fauzy after zohor
dah siap je, incik fauzy sampai, trus masuk keta
dan2 tula pula dia tercari2 kasut beliau bwh seat yg aku dduk
pelik gak aku kuar mam je pon
xkan nak pkai kasut?
slalunye pkai sandal sudeyyy
pkai kasut ni bile jalan jauh, tgk muvie
sekali, tadaaaaaaaaaaaaaaaaa =)
.
.
.
.
.
dia bg beg baju kat aku..
terharu koooooooooooo
kat beg tu ade card yg tertulis:
STUDY LEKLOK & BYKKAN BERDOA
gileee la..
speechless aku
huhu...
incik fauzy slalu bg aku present, blanje mam, tgk muvie
aku?? buleh kire je aku bg dia bpe kali
tp slalunye time besday jela
gileeee keji aku..
hahaha
malu woooo asek dia je bg present huhu =(

haaa part ni yg aku nak cite
CHAR KOTEAW..
b4 p mam tu, kami P JJ wangsa maju sat
aku nak beli barang kat the body shop
after beli, jalan2, baru pkul 4pm
incik fauzy kate kedai tu bkk pkul 5pm
ape nak buat lagi sejam ni???
yeee, kami tgu kat kedai tu
hahah gileee kan aku ni? =p
cian incik fauzy kne desak dek aku je ;p
tgu2,incik fauzy terbaca sign board kdai tu.
bukak pkul 530pm
heh, xpela, tmbah setengah jam je
sementara mengisi masa,
kami solat asar jap kat surau area situ
tgu2, dah pkul 5:30pm, xbukak2 pon
[masih lagi menyusun kusi meja]
tbe2 incik fauzy kate " BUKAK MALAM JELA KOT"
aku pon ape lagi?
terus sentap plus tarek muke
then aku ckp "JOM LA BALIK"
dalam keta mmg aku xbyk ckp
pandang luar je
bengangggggggggggg ok
tgu sejam lebih, tup2 xde hasilnye
sgt xproduktif langsung buang mase camtu je
otw balik tu mcm2 incik fauzy cube pujuk aku
"KITE MAM SATE KAJANG NAK?"
"KAT DANAU ADE GAK CHAR KOTEAW. NAK P?"
[masa ni nak menitis airmate aku. mcm2 dia pujuk aku wpon aku tarek muke,plus xnk ckp sgt dgn dia, tp dia tetap sabar. siap offer mam tmpt lain]
bepatah2 dia tnye,
sepatah dua je aku jwb
sgt xde mood
cube bygkan kite nak sgt bnde tu, tgu sejam lebih, tup2 xde
mmg aku nak nangis
huhu
bile aku turun keta, jalan hala lain
incik fauzy pelik terus call aku
aku ckp nak p pasar mlm.
mak pesan beli ikan bilis
*B4 tu, mak ade call*
"NAK SY TEMAN X?"
"XPAYAHHHHH"
*hambekk ko, garang mcm harimau aku jwb =p*
"OK, TAKE CARE"
tgh jalan2 cari ikan bilis yg bagus,
tbe2 tnmpak ade jual char koteaw
trus order koooooooooo
hahaha
rm3.50 je
tp if rm5 pon aku sanggop beli
kempunan ko
huhu
owhh td incik fauzy msg
bgtau dia serbe slh sgt xdpt bw aku mam char koteaw..
speechless again!!!!
beliau sgt mengambil tahu psl aku dr segala aspek
wpon xde rezeki mam, tp dia tetap serbe slh
aku??? terharu+sedih.. =(
ok, disini sape salah?
  • aku: sebab xpasal nak marah incik fauzy pehallll ;p
  • kedai tu: ko dah tulis 530pm, pesal xbukak?????????
  • incik fauzy: bg harapan kat aku utk mam bersama..

nota kaki:incik fauzy, TQ 4 everything. termasuk la melayan kerenahku yg byk songeh ini, huhu. maaf psl td. ntah nape tbe2 buleh sentap. psl xdpt mam char koteaw je pon. ingat2 balik, lawak la pulak..hehe..TQ jua present td. eheeemmmm2, next tuesday besday beliau la. nak bg present ape eh? asek dia je bg present kat aku. nak kasi kelainan la utk thn ni. ape dia?? waittt n seeee =)




4 ulasan:

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

1. kamo cantek bertudung hijau...

2. cantek nye baju...

3. mai makan char kuew tiau kat opis akak..sedap woooo....

sekian.terima kasih

hehe~

UnGu VioLet berkata...

cantiknye baju tue.. sukaaa sgt.. :)

strewberimanes berkata...

[yAN!e][pUTraJAya] :

1) TQ. tampil kelainan. asek fink je =p

2) bj tu mmg cntik. =)

3) waaaa nak char koteaw lg. huhu. kat ofis akak cedap x?

sekian, sama2 =)

strewberimanes berkata...

UnGu VioLet :

TQ..org bg mmg lawa.
cube kalau sy yg beli,
mst pk byk kali.
corak ni xkne la.
corak tu xsesuai la.
sengteng sgt la.
ade je xkne..
las2 mst xbeli ;p