Sabtu, 13 Jun 2009

~Jangan Pandang Belakang Congkak~

siang td aku tgk JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK..
p dgn 2 org adek aku..
huda & farith..
huda nk sgt tgk cite ni
tgk kat TGV klcc je..
dekat sket dgn umah aku..
senanggg ;p
mule2 aku xnk p..
yela dgn pale aku kjp ok kjp x..
plus kje aku yg delay xsentuh2 lg..
nex wik dh kne present..
report lg la hampehhh
xstat pape lg..
tu yg mgu ni aku balek gombak
cr ilham cmne nk stat asgmnt aku
actually since 1st wik school holiday huda ajak aku tgk movie
bile aku online kat shah alam, huda Ym aku..
tnye balik ke x mgu ni..
nk ajak tgk movie..
alahaiiiii cian pon ade gak..
dia ade plan nk tgk dgn kwn2 dia..
tp ayah aku xbg..
yelaaa br form 1..
memandangkan akak dia yg sgtttt baik ini tunaikan hajat dia,
bukan main lg dia suke..pg2 dh kejut aku...
tkt aku tipuuuu dia..
haha..
so, mlm td aku booked tiket utk 3org..
mujur booked owhhh
smp2 TGV, bapakkkk la rmai giloss Q
xlarat aku Q pjg2 camtu
adooo yg pengsan dilautan manusia itu
haha..
after collect ticket, huda nk mam KFC,
bwk jela, xheran pon aku
sbb bukan pkai duet aku pon..
haha...
ayah bg b4 kuar td
time kasih AYAH.. ;)
then nk msuk cinema,huda nk popcorn..
gilossss btol bdk ni
kuat melantakkk
b4 balek, farith lak nk mam burger king
owhh, aku akak yg baik, layankan aje ;p
dlm cinema tu, mmg kami asek gelak je...
cite ni xseram mana pon..
lawak lebeyyy
if tgk title movie ni cm seram je kn..
yela kan gabung 2 movie yg seram..
jgn pdg blkng & congkak
2-2 seram..
aku agak seram gileee la kn
tp bile tgk iklan, lawak la pulak..
tgk btol2 kat cinema, mmg lawak..
berair mata aku asek gelak je ;p



di kala aku tgh tgk view kat luar tren,

huda capture pic

lawak la pulak tgk muke aku ni..

ketatttt je

plus cam berdiri tgk tgn disisi cm nk nyanyi lagu Negaraku :P

*sileee abaikan apekkk seblah tu ;p*

nota kaki: mahu surf tenet cr material asgmnt aku ni. sok sudah mau pulang ke shah alm. mgu dpn adalah mgu las lecture. then final..wahhhh masa agak suntukkkkkkkkkkkkkk

2 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

wuaa..nk tgk citerr tu nxt week...

strewberimanes berkata...

silaaa tgk.
klako sgtttttttt ;)