Sabtu, 27 Jun 2009

~amek report card adek2 ku =)~


siang td aku amek report card adek2 aku..
parents aku ade knduri kwen kat taiping nunnn..
seorang datuk ni nk kwenkan cucu ppuan dia
tp napa ayah aku sebok2 nk p?
haha meh aku cite..
tgh mood ok ni
br lps mam KFC! bulehh gitu? hikss
ok2 , start skng yekkk haha
datuk ni dulu, ketua kg ayah aku..[parit buntar (titi serong)]
ayah aku anak yatim
ibunya [nnek aku la] hanye pesawah
so, datuk ni byk bntu family ayah aku..
dia yg support ayah aku smp masuk U
byk bg duet la
dulu kan nk dpt duet ssh
kire datuk ni kayee gak la
hikssss
sebagai tnde mbls budi beliau yg xterbalas tu,
ayah aku p la knduri cucu beliau
dan aku, tugas utk arini kne amek report card adik aku..
adoiiiii mls btol nk kuar umah pg2..
rasa nk tarekk je comforter smp ke leher
haha
mak pesan b4 bertolak pg td, suh p awl
kang ramai..kne tgu lama


memandangkan sek adik2 aku dpn umah je,

so aku decide jln kaki..

sek ni dulu sek aku gak..

since 2001-2005

pehhhh lama xjejak sek ni..

las aku jejak, xsilapnya thn 2006

mguruskan hal pengesahan segala documents b4 masuk matrik

alaaaa cop2 pengesahan salinan fotostat je

tu pon take 2days..

clerk kat situ la, bykkk cikadakkk sungguh

ok2 benti disitu! fullstop! haha

then amek report card adek aku..

haha part ni xthn nk gelak

ade makcik ni, borak2 dgn aku b4 tgu turn

"amek anak punya ke?"

"eh xla makcik, sy amek adek sy punya"

"owhhhh ptt la nmpk muda aje!"

ayat xbuleh blah sungguh..

terang2an kate muda

owhhh mkcik nk ckp mak sy tua ek?

report kat mak syyy!

hahaha ;p

haha nk tergelak guling2 aku..

then p cls adek aku yg satu lg..

"sy nk amek result Ahmad farith"

"errrr (smbil tgk muke aku berkali2)"

"opsss lupe, sy akak dia"

"pttla mude je!"

haha, sume kate aku mude

hehhh cekgu ni pon nk kate mak aku tua la ni?

arghhhhh xdulik, aku report kat mak aku!

haha..

then p cls huda..

smp turn aku, aku belum ckp pape lgi,

"owhhh ni sy knal, akak nurul huda kn?"

"yepppss sy"

hebat cekgu ni meneka! haha


SMK HILLCREST
*aku grab kat pakcik google je..xkuasa aku nk capture.pakgard pndg smcm kang! haha*
masa aku turun tangga,
selisih dgn pakcik ni [title datuk dh la kot]
indian la..
tbe2 bsuara,
"SELAMAT SEJAHTERA CEKGU!"
hehhhh dia kate aku cekgu??
hepssss sengih jela aku
tabley kata ape! haha
padahal dlm hati nk tgelak2 dh!
ekekek
settle amek report card,
beli mknn adek2 aku
*ayah tinggalkan duet b4 btolak ke taiping*
then rest jap
ade la dlm 5min
pastu anta farith ke terminal LRT
dia ade tuisyen
tuisyen kat kasturi
area centrel markettt nunnnn
tusyen ni agak femes
sapa duk area KL or dekat2 KL, tau la
aku+akak aku dulu tusyen sni until spm..


nmpk x yg aku bulatkan tu?
tu la farith
aku anta kat tmninal LRT
hehhh, blja leklok..pmr lg bapa ari je ni
dia balek td pon aku p amek gak kat terminal LRT
then bli mknn mlm trus
smp umah je, around 10min,
mak ayah smp dr taiping nunnn..
membawa buah2an sekali =)


nota kaki: td aku bgtau nk mp3 kat ayah. ayah ckp OK. esok if ayah xpenat, InsyaAllah ayah beli. hikssss, TQ ayah =)

8 ulasan:

Ahmad Farith berkata...

wahhh.
gamba yang dibulatkan itu AKUU !
perghh,amik gamba org x minx izin.
nasib aku x pandang belakang,
kalau pandang,kantoi kau tgkp gamba aku..

Judiene berkata...

fuhh
bestnye
mntak mp3 trus dpt
hahaha
sy pn da lme beno nk beli mp3 neh
tp xde berkesmpatan lg smpai skrg
hahaha!!

strewberimanes berkata...

Ahmad Farith:

hepppppppp, JGN PANDANG BELAKANG!
kang xtdo mlm la ko ;p

strewberimanes berkata...

judience:

laaa yeke
cian kamooo
harge mp3 dh turun la skng ni
murah gilosssss
sebek xbeli sume smlm
hiksss ;p

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

bila baca ayat KFC...meleleh ayaQ liuq...
hehheheh

strewberimanes berkata...

[yAN!e][pUTraJAya] :

hikssss klako la akak ni..
sgt chumell =))

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

uhuu...seorg kakak y bek...bgs2..msti adek2 syg...

strewberimanes berkata...

:: p R i n c E s S _ N ::

harap2 begitula yunkkkk =)