Jumaat, 15 Mei 2009

renew licence

Alhamdulillah dapat juga renew arini. asek postpone aje due to ke-buzy-an yg melanda diriku.. huhu..Actually my licence due 9th feb 2009. sudah lama bukan ianya mati? tp masih xberkesempatan lagi nk renew that time sbb tme tu tgh bz dgn test, presentation, quiz n segala bagai mak nenekkk.. so, aku dahulukan mana yg penting..*ku akui sem ini sgt heavy bg aku. byk kali rasa downn gilosssssssss. rasa nk hantuk pala kat dinding pon ye gak. tp xterlaksana pon. br plan. aku maseh waras okehhh ;p* since kat shah alam aku xdrve, so tu yg aku postpone until cuti sem, i means when i at my hometown *gombak laa*..




lmbat nau la pulak tgu enjin panas. capture pic dlu. ekeke.. pesal aku siyes je ni? adehhhh actually tme ni tgh panas bahang yang amattttt. tu muke pon ketat je. hikssss... ;p *lately mmg panas mbahang gilosss..nk2 time tghari. tu yg aku malas kuar umah*

dup dappp dup dappp..hehhh aku dapat surat dr jpj.. pesal ni? saman? bukan saman hanye pulishh je buleh kuarkan? jpj pon buleh ke? mula konpius ni.. huhu.. nk kata posmen silap anta surat, nama aku betul je tu. alamat pon betul.. adehhhh tdegup kencang jantungku. aicehhhhh ;p *ketika surat ni sampai, aku kat shah alm*



tau surat ape? peringatan pbaharuan lesen daaaa. hiksss suspen aje jpj ni. dushh dushh br tau. ekekke.. agak polik why aku dapat this letter? parents aku tkejut gak la when received this letter. lesen depa mati, x penah2 dpt letter cam aku. *see, how important i am. hikksss ;p*


owhhh aku renew for 2years. due date, lbih kurang date grad aku. so tarikh keramat la ni. haha ;p so semua sekali RM62 *Rm2 komisyen. aku wat kat pejabat pos. macam biasa, bukan duet aku pon. duet ayah aku bg td b4 p pej pos ;p*

P/S: Account ASB wat kat shah alam kang la. sbbnye aku tertgl form & salinan mycard yg dh aku fotostat kat shah alm. nk amek form lain, cm mbazir je kang. tau la form tu free. tp kne pk gak kos yg depa kne bear. xbuleh selfish wooo. hiksss :P





2 ulasan:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

uishh....febuari....lmbt woo renew...

strewberimanes berkata...

ke-busy-an la kak..adehhhh ;p