Sabtu, 9 Mei 2009

buku + kertas itu milik sy! =)

abes pper tuesday br ni (5th may), trus aku kemas2 buku aku..nk asingkan antara bw balik ke gombak, simpan d umah sewa or recycle..every sem mmg cam ni.



ok, setelah memilih, ketas2 ni aku xgne dh..means akan di hantar ke pusat recycle utk di kitar semula..yg ni mmg btol2 xgne la..yg conteng2..my own tutorial. yg notes, tutorial, mmg aku simpan.. ASSET aku tuh wehhh. dh ade umah sndiri nnt, aku nk ade 1 cabinet khas utk buku2 aku.. bulehh gitu? bapakk la berangan besoo. grad pon blom lg ;p


ni la hasil 1 sem. tu pon aku dh pilih yg ni xgne..if campur yg guna, mmg tebal la..mau 3 rim ketas A4 gamakk nye ekeke ;).. ni pon syg nk buang. xbuang, semak je. sbb ketas conteng2 je pon. kadang2 ketas conteng pon bguna tau. cthnye, aku tgh wat tutorial, tbe2 teringat, mana figure ni dpt. ingat2 balik, kat ketas conteng daaa. ape lg, punggah balik la..


hanye buku2 ni aje aku tglkan kat shah alam. mksd aku, kat umah sewa la. buku2 lain aku bwk balik gombak. sbb buku2 ni akan dirujuk setiap sem & dipakai balik sem akan dtg. cthnye buku auditing *buku kaler blue yg plg tebal itu*, sem 8 kang akan amek audit lg. mana la tau kan nk rujuk balik basic principal yg dh blja b4 ni. so standby jela.. cam aku ckp td, aku xjual buku2 aku pd junior..bkn kdekut yee. tp buku2 ni ASSET plg berharge. ilmu ni lah yg memandu khidupan aku akan datang...InsyaAllah.. *aku beli buku2 yg ori. so mahal gilossss. nk jual, mmg xde la..aku simpan elok2 biarpon berhabokkk ;p*